Ανάδρομος Ερμής στον Κριό: Ποια ζώδια επηρεάζει

Δημοσιεύθηκε στις

Σήμερα 2 Απριλίου ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, επηρεάζοντας άμεσα τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

Από την Γιώτα Ανδρεάδου 


Φυσικά, επειδή ο Ερμής είναι ένας πλανήτης που έχει να κάνει με την καθημερινότητα και σχετίζεται με τις δοσοληψίες, το εμπόριο και την επικοινωνία, η ανάδρομη πορεία του μάς επηρεάζει λίγο πολύ όλους. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, θα ήτανε καλό να αφήσουμε τα καινούργια ξεκινήματα για μετά τις 25 Απριλίου. Για όσο ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος, 2 με 25 Απριλίου δηλαδή, μπορούμε να ξανασκεφτούμε τα πράγματα και να αφήσουμε την δράση για αργότερα. Ο Κριός είναι έτσι και αλλιώς ένα παρορμητικό ζώδιο το οποίο βιάζεται να προχωρήσει με ορμή μπροστά, τα θέλει όλα και τα θέλει τώρα, θέλει να περάσει γρήγορα στην δράση. Έχει την τάση να ξεκινά, στηριζόμενος στο θάρρος του, χωρίς να έχει κάνει πολλές φορές την κατάλληλη προετοιμασία από πίσω. Αυτήν την περίοδο όμως, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα εκεί, θα χρειαστεί μάλλον να βάλουμε λίγο φρένο στην παρορμητικότητά μας και να σκεφτούμε διπλά πριν τελικά ενεργήσουμε.

Τί μπορούμε να κάνουμε λοιπόν;

Να στρέψουμε την ενέργεια μέσα μας και να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και τα θέλω μας. Να εστιάσουμε σε εμάς με λίγα λόγια

Είναι μια καλή ευκαιρία για να αφήσουμε πίσω τον παλιό μας εαυτό. Να αλλάξουμε απόψεις και ιδέες οι οποίες δεν μας βοηθούν πια

Να επανεξετάσουμε τους στόχους μας

Εάν θέλουμε να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο, ας το κάνουμε μετά τις 25/4

Εάν πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσουμε τώρα, θα ήτανε καλό να είμαστε διπλά προσεκτικοί και να εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους

  • Ρίχνουμε τους τόνους. Κάνουμε ένα βήμα πίσω
  • Επιλέγουμε την εσωστρέφεια, αντί για την δράση
  • Ας αποφύγουμε όσο μπορούμε την παρορμητική δράση
  • Ας αποφύγουμε τις εντάσεις και τη βιασύνη
  • Σκεφτόμαστε δύο φορές προτού μιλήσουμε
  • Ας βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό μας, όσο μπορούμε
  • Εάν χρειαστεί να υπογράψουμε κάτι, διαβάζουμε πολύ καλά τί είναι αυτό που υπογράφουμε

Ας αποφύγουμε την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, κινητών, ηλεκτρικών συσκευών ή αυτοκινήτου. Εκτός και αν μιλάμε για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ή κάποια μεταχειρισμένη συσκευή.

Είναι καλό να επιστρατεύσουμε γενικότερα την υπομονή μας, μιάς και οι καθυστερήσεις ή οι ακυρώσεις είναι δεδομένες με τον ανάδρομο Ερμή.

Ας είμαστε πιο ανοιχτοί στον διάλογο. Η εμμονή στις απόψεις μας δεν είναι ότι πιο σοφό αυτήν την περίοδο

Συνήθως, με τον Ερμή ανάδρομο, το παρελθόν μάς ξαναχτυπάει την πόρτα. Μάς ζητάει να κλείσουμε τυχόν εκκρεμότητες, να συμφιλιωθούμε με αυτό και τελικά να απελευθερωθούμε.

Μπορούμε να ασχοληθούμε και να δούμε εκ νέου κάτι με το οποίο έχουμε ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν, είτε αυτό είναι κάποιο χόμπι, είτε μία δουλειά στην οποία έχουμε υπάρξει παλιότερα ή οτιδήποτε άλλο.

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Ανδρεάδου Γιώτα

Αστρολόγος

Mail panagiotaa4@gmail.com

Viber 0049 1794969019