Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η φωτογραφία με την Λένα Δροσάκη και τον γιο τους και η εξομολόγηση αγάπης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Στιγμές άπειρης ευτυχίας βιώνει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, με την οικογένειά του, τη σύζυγό του Λένα Δροσάκη και τον ενός έτους γιο τους Αναστάση, και δεν διστάζει να το ομολογήσει δημοσίως.

Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι όλο του το σύμπαν, «η αρχή και το τέλος του» όπως χαρακτηριστικά λέει.


Το ζευγάρι πριν από ένα χρόνο κράτησε στην αγκαλιά του, το παιδάκι του και όπως είναι λογικό βιώνει πρωτογναρα αισθήματα.

Μάλιστα τόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, όσο και η Λένα Δροσάκη είναι αρκετά ενεργοί στα social media και δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους.

Αυτή τη φορά ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπου ποζάρει με την Λένα Δροσάκη και τον γιο τους αγναντεύοντας τη θάλασσα.

«Η αυγή μου και το χάραμα μου! Η αρχή μου και το τέλος μου! Το καλοκαίρι μου! Η ζωή μου όλη!», έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Με τη Λένα Δροσάκη να σχολιάζει αυτή την εξομολόγηση «Αχ αγάπη μου»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis)

Παρακολουθώντας τα social media του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, μπορείς να αντιληφθείς πόσο αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας είναι, πόσο απολαμβάνει αυτούς τους νέους ρόλους και πόσο έχει ξαναγίνει και ο ίδιος παιδί!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis)