Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για την ατυχή εγκυμοσύνη της: «Ήταν πολύ μεγάλος ο πόνος»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Για τον πόνο που της προκάλεσε η ατυχής εγκυμοσύνη μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου καλεσμένη στην εκπομπή "Ποιος είναι Πρωινιάτικα" στο Open.

Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή το θέμα της μητρότητας, μίλησε για την περίοδο της που βίωσε την απώλεια, αλλά και τις σκέψεις για υιοθεσία.


«Συμβαίνει σε πάρα πολλές γυναίκες. Είναι ένα θέμα που σε πληγώνει αφόρητα. Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος, δεν το περίμενα, ότι θα ήταν τόσο μεγάλος ο πόνος», εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για την ατυχή εγκυμοσύνη.

Και πρόσθεσε: «Είχα σκεφτεί να υιοθετήσω, αλλά με αυτή τη δουλειά που κάνουμε,  αλλά με μια προσωπική ζωή στην οποία δεν είχα το γάμο τον σταθερό των 20 χρόνων, , δεν ήξερα και τι μου ξημερώνει. Το να αναλάβεις την ευθύνη ενός παιδιού μόνη σου, εμένα με φόβιζε. Δεν ήξερα να θα μπορέσω να ανταποκριθώ, γιατί ένα παιδί έχει ανάγκες», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Open.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ήταν πολύ ρομαντική και «πάντα περίμενα ένα πρίγκιπα με άσπρο άλογο, είμαι βαθιά ρομαντική, κι αν είσαι πολύ ρομαντικός προσγειώνεσαι λίγο απότομα».