Αλεξάνδρα Ούστα: Θήλασε το γιο της για περισσότερο από δύο χρόνια

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μία από τις πρώτες καλεσμένες της εκπομπής "Μαμά - δες" της ΕΡΤ2 ήταν η Αλεξάνδρα Ούστα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Ζωή Κρονάκη για το γιο της, Αύγουστο, ο οποίος είναι δυόμιση χρονών και όπως ομολόγησε, βρίσκεται σε πολύ ωραία φάση.

"Τον παρακολουθώ κάθε μέρα πως μεγαλώνει και η εξέλιξη είναι απίστευτη. Τον θήλασα έως τώρα και έχoυμε μπει σε μια διαδικασία καθοδηγούμενου αποθηλασμού. Η αλήθεια είναι δεν πίστευα εξαρχής ότι θα το έκανα τόσο πολύ. Προέκυψε. Λίγο βοήθησε η καραντίνα, μετά ήθελα να περιμένω να φύγει το πρώτο μεγάλο άγχος αποχωρισμού, που στο ενάμισι έτος. Μετά λίγο να το πάρω απόφαση, να το πάρει και ο μικρός... Είμαστε σε καλό δρόμο. Αλλά δεν το είχα εξαρχής στόχο, έτυχε. Ενδεχομένως αν ήμασταν ελεύθεροι και είχα δουλειά να μην το είχα κάνει."


Η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε και για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Γιάννη Σαρακατσάνη, στην παράσταση που λεγόταν, "Ντόλι η προξενήτρα". "Τον Γιάννη τον ήξερα ως ηθοποιό και τον θαύμαζα. Η σχέση μας ήρθε αβίαστα. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή μπυ, που εγώ ήμουν συναισθηματικά διαθέσιμη. Είναι ευγενής, έχει καλή καρδιά. Πιθανόν αν γνωριζόμουν 5-10 χρόνια προς μπορεί να μην είχε αυτή την εξέλιξη η σχέση μας".

Η ηθοποιός εξήγησε και πως επέλεξαν το όνομα Αύγουστος για τον γιο τους. "Το σκεφτήκαμε έναν Αύγουστο, μάς άρεσε, μας ακουγόταν καλά, έβγαζε ένα δυναμισμό, πιστέψαμε ότι θα αρέσει και στο γιο μας κι έτσι το διαλέξαμε"

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά στη Ζωή Κρονάκη για το πώς βίωσε τον θάνατο του Σάκη Μπουλά. Παρόλο που τα media της φέρθηκαν καλά την εν λόγω περίοδο, η ίδια παραδέχτηκε πως το έντονο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον που υπήρχε γύρω από το δυσάρεστο γεγονός, "τη βάραινε".