Αλεξάνδρα Ούστα και Γιάννης Σαρακατσάνης: Η διάρκεια του θηλασμού ήταν η μεγαλύτερη διαφωνία μας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Καλεσμένοι στην εκπομπή της ΕΡΤ "Μαμά-δες" βρέθηκαν η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης και μίλησαν για όλους και για όλα στη Τζένη Θεωνά.

Το ζευγάρι αναφέρθηκε στην καθημερινότητά του με τον γιο του και αποκάλυψε αν θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδί.


Αλεξάνδρα Ούστα: «Εγώ μεγάλωσα με τον αδερφό μου και θα ήθελα και ο γιος μου να έχει αδελφάκι. Τα πράγματα δεν τα παραγγέλνεις και έρχονται. Όσο μεγαλώνει το ηλικιακό gap απομακρύνομαι και εγώ σιγά σιγά από αυτή την ιδέα».

Γιάννης Σαρακατσάνης: «Το έχουμε συζητήσει για να κάνουμε παιδί προ διετίας αλλά προέκυψαν οι συνθήκες και το απαγόρευσαν. Καταλαβαίνω τα οφέλη του να έχεις δύο παιδιά αλλά αυτή τη στιγμή φοβάμαι. Φοβάμαι πώς θα ανταπεξέλθω οικονομικά, με τον χρόνο. Μας κλόνισε κι αυτό που έγινε με τη γέννα και λες τώρα ξαναρίχνουμε μια ζαριά και τι θα γίνει, αν θα πάνε καλά. Αισθάνομαι ότι είμαστε πλήρεις».

Η Αλεξάνδρα Ούστα θήλασε το γιο της, Αύγουστο, για περισσότερο από δύο χρόνια και αυτό έφερε μια διαφωνία στο ζευγάρι.

Γιάννης Σαρακατσάνης: «Ο θηλασμός ήταν η μεγαλύτερη διαφωνία μας. Και η Αλεξάνδρα είχε κουραστεί και να είχε τελειώσει νωρίτερα ο θηλασμός. Αν την έβλεπα να είναι καλά δεν θα το επέλεγα. Αλλά έγινε μια ρήξη και υποχώρησα και είπα την εμπιστεύομαι».

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχω την αίσθηση επειδή δεν είμαστε εξοικειωμένοι με αυτό και ιδίως οι άντρες, έχουν μια απόσταση το πώς αντιμετωπίζεται αυτό. Ένιωσα πίεση αλλά όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάποια στιγμή τέθηκε πιο σοβαρή το ζήτημα αλλά ήμουν και εγώ σε μια κατάσταση που είχα σκεφτεί να σταματήσω. Ήξερα ότι θα πάρει χρόνο».

To ζευγάρι μίλησε για τη γνωριμία του, αλλά και για τον γιο τους Αύγουστο και τις νέες ισορροπίες που έφερε στη σχέση τους ο ερχομός του. Αλλά και για τη δύσκολη γέννα που είχε η Αλεξάνδρα.