Φαίη Σκορδά: Με πιτζάμες πηγαίνει τον γιο της στο σχολικό – Η φωτογραφία του Λιάγκα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ποια μαμά δεν είναι σε πανικό το πρωί; Τρέχει να ετοιμάσει πρωινό για τα μικρά της ώστε να φύγουν για το σχολεία, ενώ παράλληλα πρέπει να προετοιμαστεί και η ίδια για την εργασία της.

Στους ίδιους ρυθμούς και η παρουσιάστρια του Ant1, Φαίη Σκορδά, η οποία έχειδύο παιδιά τον 7χρονο Δημήτρη, και τον 10χρονο Γιάννη. Η Φαίη Σκορδά, που είναι μια πολύ αφοσιωμένη μαμά,. συνοδεύει στα αγόρια της έχει το σχολικό. Αυτό έκανε και σήμερα, για βγήκε λίγο ατημέλητη: με καρό πιτζάμες, παντόφλες και τα μαλλιά όπως όπως πιασμένα.


Όμως έξω από το σπίτι της καιροφυλακτούσε ένας... παπαράτσι. Και δεν ήταν άλλος από τον πρώην σύζυγό της,  Γιώργο Λιάγκα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής δεν χάνει την ευκαιρία να… πειράξει με τις ατάκες του τη Φαίη Σκορδά, στο Πρωινό φέτος. Την απαθανάτισε λοιπόν, και την ανέβασε στάρι στο instagram. Ακομπλεξάριστη η Φαίη χαμογελάει στον φακό.

Φαίη Σκορδά: Με πιτζάμες πηγαίνει τον γιο της στο σχολικό – Η φωτογραφία του Λιάγκα

Οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση πλέον, μάλιστα φήμες τους θέλουν να είναι πάλι μαζί ζευγάρι, ωστόσο η παρουσιάστρια διαψεύδει επανειλημμένως τα σενάρια περί επανασύνδεσης.

Όπως έχει πει η Φαίη Σκορδά ακόμα και στην περίοδο που ήταν δύσκολη και υπήρχε ένταση λόγω διαζυγίου, προτεραιότητα είχαν τα παιδιά, γι'αυτό και φρόντισαν να κρατήσουν μια σωστή ισορροπημένη σχέση.