Αετονύχηδες... έκλεψαν 50 δημιουργίες του οίκου Balmain λίγο πριν την εβδομάδα μόδας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ενδύματα υψηλής ραπτικής που θα παρουσιάζονταν στο επερχόμενο σόου του Balmain στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού αργότερα αυτόν τον μήνα χάθηκαν λόγω «πειρατείας» του φορτηγού που τα μετέφερε.

Με ανάρτηση στο Instagram, ο σχεδιαστής Olivier Rousteing εξήγησε στους θαυμαστές του ότι περισσότερα από 50 σύνολα από τη νέα συλλογή του οίκου εκλάπησαν.


Οι δημιουργίες από τη νέα συλλογή του γνωστού οίκου εκλάπησαν μετά από επίθεση αγνώστων στο φορτηγό που τις μετέφερε από το αεροδρόμιο προς τις κεντρικές εγκαταστάσεις του οίκου στο Παρίσι.

Ο Rousteing έκανε γνωστό το περιστατικό τη νύχτα της Κυριακής, με μία ανάρτηση στο Instagram, όπου έγραφε χαρακτηριστικά: «Σήμερα το πρωί ξύπνησα με χαμόγελο, ξεκινώντας τις πρόβες για την επόμενη επίδειξή μου στις 9 π.μ. και συνέβη αυτό. 50 δημιουργίες του οίκου Balmain εκλάπησαν. Έγινε πειρατεία στην παράδοσή μας, εκλάπη το φορτηγό. Δόξα τω Θεώ, ο οδηγός είναι ασφαλής».

Και πρόσθεσε: «Τόσοι πολλοί άνθρωποι δούλεψαν τόσο σκληρά για να γίνει αυτή η συλλογή. Ξαναφτιάχνουμε τα πάντα, αλλά αυτό είναι τόσο ασεβές. Τόσοι εργαζόμενοι, προμηθευτές, η ομάδα μου και εγώ. Μείνετε ασφαλείς, Αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε. Σε αγαπώ ομάδα μου και δεν τα παρατάμε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OLIVIER R. (@olivier_rousteing)