9 μαθήματα που μας δίδαξε η Kate Middleton ως μητέρα!

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ στις εμφανίσεις της με τα δύο παιδιά της, τον Πρίγκιπα George και την Πριγκίπισσα Charlotte, πάντα τραβάει τα βλέμματα, όχι μόνο όλων όσων τη θαυμάζουν για την όμορφη παρουσία της αλλά και γιατί δίνει αρκετά μαθήματα στις μητέρες, με τον τρόπο που μεγαλώνει τα δύο παιδιά της. Συγκεντρώσαμε παρακάτω 9 συνήθειες της Kate Middleton, που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της

Παρά τη βασιλική παράδοση, η ίδια δεν προσέλαβε κάποια νταντά για να τη βοηθήσει στο μεγάλωμα του Πρίγκιπα George και επέμεινε ότι μπορούσε η ίδια και ο Πρίγκιπας William να μεγαλώσουν μόνοι τους το μωρό, χωρίς της παροχή κάποιας βοήθειας. Το ίδιο κάνει ακόμη, παρόλο που απέκτησε άλλο ένα παιδί και οι ευθύνες αυξήθηκαν.

Προστατεύει την ιδιωτικότητα των παιδιών της

Μπορεί η ίδια να αποτελεί στοιχείο σχολιασμού και κριτικής από κοινό και δημοσιογράφους, αλλά δεν αφήνει σε καμία περίπτωση τα παιδιά της εκτεθειμένα στους κακόβουλους παπαράτσι. Το ζευγάρι μετά τη γέννηση της κόρης του, εξέδωσε μία φιλική υπενθύμιση για τους φωτογράφους λέγοντας «Γεια σας, δώστε μας το χώρο μας- ή αλλιώς...».

Μοιράζεται πράγματα που κανείς δεν θα περίμενε με το κοινό

Αποδείχτηκε ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει πολύ καλές ικανότητες στη φωτογραφία, όταν έδωσε  στη δημοσιότητα φωτογραφίες της κόρης της, Charlotte, από την πρώτη μέρα της στο σχολείο, τις οποίες μάλιστα και τράβηξε μόνη της. Ενώ η ίδια έχει τραβήξει και τα πρώτα επίσημα πορτρέτα της μικρής Πριγκίπισσας.

Γνωρίζει την αξία μίας εξόδου με τον Πρίγκιπα William

Το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί από τους φωτογράφους σε πολλές εξόδους του, όπως αυτή σε παιχνίδι μπάσκετ στη Νέα Υόρκη, σε έξοδο για ρομαντική ταινία και φυσικά σε εξόδους του για δείπνο σε εστιατόριο. Φαίνεται λοιπόν, ότι οι δυο τους δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο να περνούν πολύτιμο χρόνο μαζί, ως ζευγάρι, χωρίς την παρουσία των παιδιών, για να κρατούν δυνατή και ζωντανή τη σχέση τους.

Μοιράζεται τα χόμπι της με τα παιδιά της

Ο Πρίγκιπας George έκανε το πρώτο του μάθημα σκι, σε ηλικία μόλις 2 ετών, όντας σε περιοδεία με τους γονείς του στη Σκανδιναβία. Ο William και η Kate αγαπούν ιδιαίτερα τα αθλήματα και φαίνεται ότι θέλουν να μεταδώσουν στα παιδιά τους αυτή τους την αγάπη.

Διαχωρίζει τη θέση της από το βασιλικό πρωτόκολλο

Η Kate, με την παρουσία της, έχει κάνει ξεκάθαρο ότι ο ρόλος της ως μητέρα έρχεται πρώτος σε σχέση με το βασιλικό πρωτόκολλο. Για παράδειγμα, άφησε τον σύζυγό της να οδηγήσει από το νοσοκομείο στο σπίτι, μετά τη γέννηση του γιου τους και δεν δέχτηκε σοφέρ. Ενώ, πέρασαν τα Χριστούγεννα οικογενειακώς στο σπίτι των γονιών της αντί να μείνουν στο Παλάτι με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, και δεν δίστασε να κάνει ακόμη και baby shower πριν την άφιξη των μωρών της.

Αλλά εμπιστεύεται τις λογικές συμβουλές τη μαμάς της

Η Kate καλεί συχνά τη μητέρα της, Carole, για να τη βοηθήσει με τα παιδιά και για να τις ζητήσει κάποια συμβουλή. Επιπλέον ο Πρίγκιπας George φαίνεται να περνά αρκετό ποιοτικό χρόνο με τη γιαγιά του.

Σταμάτησε τον ανταγωνισμό των δυο παιδιών της

Το μυστικό για την αποφυγή συγκρούσεων μεταξύ του Πρίγκιπα George και της Πριγκίπισσας Charlotte ήταν η απασχόλησή της με ένα παιδί κάθε φορά, ώστε κανένα να μην έχει παράπονο και να περνά τον ίδιο χρόνο και με τα δύο. Έτσι πέτυχε μία ισορροπία και δεν υπάρχει συναγωνισμός μεταξύ των δύο αδελφών.

Δεν φοβάται να είναι αυστηρή με τα παιδιά

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν φοβάται να επιβάλλει την πειθαρχία στα παιδιά, όταν η περίσταση το απαιτεί και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο γάμο της αδελφής της, Pippa Middletone, το 2017, όταν είπε στα παιδιά της, αλλά και στα υπόλοιπα παρανυφάκια του ζευγαριού, να σταματήσουν να μιλούν κατά τη διάρκεια της τελετής. Έτσι, έδειξε ότι δεν είναι πάντα μία καλόβολη μητέρα για τα παιδιά της, που τους κάνει συνέχεια τα χατίρια, αλλά ξέρει να γίνεται αυστηρή και να τα οριοθετεί όταν αυτό χρειάζεται.