6 τρόποι να πείτε “σ’ αγαπώ” στην Γιορτή της Μητέρας”

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

6 τρόποι να πείτε “σ’ αγαπώ” στην Γιορτή της Μητέρας”

Tης Ζωής Κρονάκη, Founder & CEO all4mama.gr


Είναι αυτή η Ημέρα που μας συγκινεί και μας αφορά όλους.

Γιατί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο όλοι συμμετέχουμε σ΄αυτήν την μεγάλη γιορτή, τη Γιορτή της Μητέρας, είτε από την πλευρά της μαμάς είτε από την πλευρά του παιδιού.

Όποιο δώρο κι αν επιλέξετε για την μανούλα σας η ευχετήρια κάρτα που θα το συνοδεύει είναι κάτι που πάντα μένει.

Σκεφτόμουν να σας προτείνω μερικές έξυπνες ιδέες για το τι μπορεί να περιλαμβάνει μια τέτοιου είδους ευχετήρια κάρτα:

  1. Γράψτε της τι είναι εκείνο που λατρεύετε πάνω της

Ίσως να έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που εσείς το ξεχωρίζετε και το υπεραγαπάτε! Ίσως η παρουσία της και μόνο να σας χαρίζει τρομερή αίσθηση ασφάλειας. Ίσως να είναι το μοναδικό πρόσωπο που εμπιστεύεστε όσο κανέναν άλλο. Ό,τι κι είναι εκείνο που αγαπάτε στην μαμά σας, εκφράστε το στην κάρτα.

  1.  Διηγηθείτε μια αστεία οικογενειακή ιστορία

Όλοι έχουμε μια αστεία ιστορία να διηγηθούμε με πρωταγωνιστές εμάς, τα παιδιά μας, και τους γονείς μας!!! Υπενθυμίστε της λοιπόν εκείνη την ιστορία που την κάνει πάντα να γελά πολύ και απολαύστε το πρόσωπο της την ώρα που χαμογελάει!

  1. Γράψτε της ένα απλό “Σ’αγαπώ”!

Μερικές φορές μια απλή λέξη αρκεί και περικλείει όλο το συναίσθημα χωρίς να χρειάζεται κάτι περισσότερο ή κάτι λιγότερο!

  1. Ζητήστε συγνώμη για κάτι που κάνατε και την στεναχώρησε!

Αν λοιπόν δεν σας δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να της ζητήσετε συγνώμη τώρα είναι η ευκαιρία σας να το κάνετε με τον πιο γλυκό τρόπο. Να είστε σίγουροι ότι η μητέρα σας σίγουρα θα εκτιμήσει αυτήν σας την χειρονομία.

  1. Γράψτε για ένα μάθημα που σας δίδαξε

Είναι πολύ πιθανό να σας έχει τύχει μια κατάσταση, την οποία χειριστήκατε ακριβώς όπως θα έκανε και η μητέρα σας, ειδικά αν είστε γονέας. Μοιραστείτε αυτή την ιστορία μαζί της και δείξτε της πόσο ευγνώμων είστε για τα μαθήματα ζωής που σας δίδαξε.

  1. Πείτε της αυτό που μπορέσατε να καταφέρετε χάρη σε εκείνη!

Πιθανότατα να σας βοήθησε να επιτύχετε κάποιο στόχο είτε πρακτικά είτε ηθικά. Πείτε της ποια είναι εκείνα που δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν χωρίς την αμέριστη βοήθειά της. Ευχαριστείτε την και πάλι γιατί το αξίζει.

Και μαζί με την ευχετήρια κάρτα χαρίστε της και τα αγαπημένα της Μιράντα Παπαδοπούλου τα οποία για αυτήν την περίοδο και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, κυκλοφορούν με τη λέξη “ΜΑΜΑ” χαραγμένη επάνω τους!

Εκτός από το ότι θα την γλυκάνετε, παράλληλα μπορείτε να πάρετε μέρος στον πιο γλυκό διαγωνισμό “ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΜΑ” και να κερδίσετε πλούσια δώρα!

Αναζητήστε μία συσκευασία ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου με το ειδικό αυτοκόλλητο,μπείτε στο www.biskotakimou.gr και πληκτρολογήσετε τον μοναδικό κωδικό που θα βρείτε στην εσωτερική του πλευρά,και δείτε άμεσα αν κερδίζετε ένα από τα υπέροχα δώρα.