6 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφος σου δεν θέλει συναισθηματική δέσμευση

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

1.Λαμβάνεις μπερδεμένα “μηνύματα” από αυτόν/η

Τη μια μέρα όλα φαίνονται ρόδινα και την επόμενη όλα μπερδεμένα. Από τη μια θέλει να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα τη σχέση σας και την από  άλλη κάνει πίσω! Οι συναισθηματικά ανασφαλείς άνθρωποι θα σκεφτούν μια πρακτικά, μια συναισθηματικά και τούμπαλιν με αποτέλεσμα να μη δημιουργούν ένα σαφές πλαίσιο της σχέσης στην οποία βρίσκονται.


2. Λειτουργεί πάντα με γνώμονα αυτό που εκείνος/η θέλει

Δεν είναι αρνητικό στοιχείο να θέτεις τα θέλω σου και να τα υπερασπίζεσαι. Ωστόσο το άτομο που προβάλει διαρκώς τα δικά του θέλω και κάνει αυτό που τον/την εξυπηρετεί χωρίς να σε υπολογίζει καθόλου μάλλον δεν είναι κατάλληλο για σένα.

3. Σε επιθυμεί ερωτικά αλλά αδιαφορεί συναισθηματικά

Ενδιαφέρεται κυρίως για την ερωτική σας ζωή και δεν εκδηλώνει κανένα συναίσθημα. Το σεξ τον/την κρατάει κοντά σας αλλά δεν ανοίγεται σε κουβέντες που μπορεί να υποδηλώνουν κάτι περαιτέρω. Αυτό είναι κλασσικό σημάδι ανθρώπων που δεν έχουν διάθεση να δεθούν συναισθηματικά.

4. Δεν θέλει απόλυτη δέσμευση

It takes two to tango! Αν εσύ είσαι έτοιμος να δώσεις συναίσθημα και ο άλλος είναι στον κόσμο του μάλλον δεν είναι ο ιδανικός σύντροφος γα σένα. Αν ο/η σύντροφος σας είναι στην κοσμάρα του, αποφεύγει να μιλάει για την σχέση σας, προγραμματίζει χωρίς εσάς και δεν σας περιλαμβάνει στα σχέδια τότε είναι ώρα να προχωρήσεις.

5. Δεν τον/την “πιάνεις"

Είναι δύσκολο να κατανοήσεις τα άτομα που κρατούν συναισθηματικές αποστάσεις για τον απλούστατο λόγο ότι δεν αποτελείς τη συναισθηματική τους προτεραιότητα. Δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για σένα με αποτέλεσμα να φαίνονται διαρκώς αποστασιοποιημένοι από τη σχέση σας και να είναι ήξεις αφίξεις.

6. Δεν θέλει να σε γνωρίσει σε φίλους του/της

Κάτι τέτοιο θα αποτελούσε μια περαιτέρω δέσμευση. Μην το παίρνεις προσωπικά! Δεν ντρέπονται για σένα, ούτε εσύ φταις σε κάτι απλά οι άνθρωποι που δεν θέλουν συναισθηματικές δεσμεύσεις δεν προχωρούν σε τέτοιου είδους οικειότητες!