5+1 σταρ του Hollywood που άφησαν στην άκρη την καριέρα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους

Δημοσιεύθηκε στις

Η καθεμία με τη δική της ιστορία, με τη δική της πορεία, με τη δική της καριέρα αλλά όλες πήραν την ίδια απόφαση, να αφήσουν στην άκρη καριέρα, φώτα, κάμερες και στούντιο και να αφοσιωθούν στα παιδιά τους. Ανά τα χρόνια, μερικές από τις γνωστότερες ηθοποιούς του Hollywood, όταν έγιναν πρώτη φορά μαμάδες, απέρριψαν ρόλους που θα προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να κερδίσουν και συνειδητοποίησαν πως τίποτα δεν συγκρίνεται με το να είσαι σπίτι με τα παιδιά σου. Αυτές οι μικρές στιγμές της καθημερινότητας που σε γεμίζουν και που καταφέρνουν με έναν μαγικό τρόπο να σε κάνουν να ξεχάσεις την κούραση και το ξενύχτι (έστω και για λίγο).

από τη Χρυσούλα Σπυράτου 


Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά του νομίσματος, αυτή των μαμάδων οι οποίες αμέσως μετά την εγκυμοσύνη επέστρεψαν στην δουλειά για να «μην τους πετάξει έξω το σύστημα», για να μην ξεχαστούν, για να μην θεωρηθούν «δύσκολες συνεργάτιδες». Η Megan Fox είχε αναφερθεί σε αυτής της μορφής την πίεση, μιλώντας μάλιστα και για την πίεση να χάσει γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης αν θέλει να ξαναεπιστρέψει στη δουλειά. Γι’ αυτό άλλωστε και κάποιες ηθοποιοί, όπως η Cameron Diaz και η Drew Barrymore, επέλεξαν να μην επιστρέψουν αμέσως στην δουλειά.

Jennifer Garner

jennifer garner

Η Jennifer Garner άφησε για λίγο την υποκριτική για να μεγαλώσει τα τρία της παιδιά αλλά αποφάσισε να συμμετάσχει στην ταινία «Dallas Buyers Club» επειδή φοβόταν ότι θα ήταν η τελευταία της ευκαιρία, δεδομένου ότι είχε απορρίψει πολλές δουλειές πριν.

Eva Mendes

eva mendes

Μετά τον γάμο της με τον Ryan Gosling και τον ερχομό των δύο της παιδιών, η Eva Mendes επέλεξε να μείνει μακριά από κοσμικά event και κόκκινα χαλιά. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και προσηλωμένη στα παιδιά μου που δεν θέλω να τα αφήσω. Είναι πολύ μικρά.» είχε δηλώσει το 2018.

Angelina Jolie

angelina jolie

Η Angelina Jolie ποτέ δεν αποτραβήχτηκε εντελώς από τον χώρο αλλά έκανε διαφορετικές επαγγελματικές επιλογές από ότι θα έκανε μέχρι πρότινος. «Απόλαυσα το να είμαι ηθοποιός. Είμαι ευγνώμων για τις δουλειές και τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει… αλλά αν τελείωνε αύριο όλο αυτό, θα ήμουν πολύ χαρούμενη να κάτσω σπίτι και να μεγαλώσω τα παιδιά μου»

Gwyneth Paltrow

gwyneth paltrow

Η Gwyneth Paltrow είχε δηλώσει πως πιστεύει ότι κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν την απόφασή της να βάλει την καριέρα της σε δεύτερη μοίρα. «Μπορεί να το θεωρούν ρίσκο, επειδή από τότε που έκανα τα παιδιά μου, δεν συμμετέχω σε τρεις ταινίες τον χρόνο, όπως έκανα πιο παλιά».

Cameron Diaz

cameron diaz

Η Cameron Diaz, η οποία έγινε μητέρα πολύ πρόσφατα, δήλωσε πως λογικά θα μείνει εκτός της βιομηχανίας για κάποιον καιρό. «Μπορεί να ξανακάνω κάποια ταινία, ποτέ μη λες ποτέ, αλλά προς το παρόν δεν θα μπορούσα να με φανταστώ να είμαι μαμά ενός παιδιού που είναι ενός έτους και να έχω και γύρισμα 14 με 16 ώρες την ημέρα».

Salma Hayek

salma hayek

Η Salma Hayek, κάποια χρόνια πριν, είχε εξηγήσει πως δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση να αφήσει την καριέρα της. «Όταν είσαι νέα και έχεις παιδιά, νιώθεις ότι ακόμα πολλά να αποδείξεις. Όταν κάνεις παιδιά πιο μεγάλη, χάνεις κάπως την όρεξη και την ώθηση για δουλειά».