Γιούλικα Σκαφιδά: Τι λαχταράει να κάνει στην εγκυμοσύνη της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Γιούλικα Σκαφιδά αιφνιδίασε με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Η ηθοποιός έχει πάρει ελάχιστα κιλά (μπαίνει στον 8ο μήνα, με μόλις έξι επιπλέον κιλά), όποτε δεν ήταν εμφανές ότι είναι έγκυος.

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show»η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε πώς κατάφερε να πάρει μόνο 6 κιλά, τον λόγο που δεν έχει ετοιμάσει το βρεφικό δωμάτιο του γιου της, ενώ μίλησε και για την απόφασή της να γίνει μητέρα.


«Δεν έχει αλλάξει κάτι, δουλεύω πολύ, προσέχω πολύ, κάνω τη ζωή μου κανονικά. Είμαι τυχερή, έχω εύκολη εγκυμοσύνη. Έχω πάρει 6 κιλά. Δένε προσέχω, είναι το σκαρί μου. Κάποια πράγματα που έτρωγα πριν όπως αυγό και αβοκάντο, ούτε να τα δω τώρα. Τώρα πίνω πολύ παγωμένο νερό. Λαχταράω να πίνω νερό με παγάκια. Δεν έχω γίνει ευσυγκίνητη, οι φίλοι μου με λένε παγοκολόνα, οι ορμόνες μου είναι σε καλή κατάσταση ακόμα. Το νιώθω το μωρό, είναι ένα πολύ ζωηρό έμβρυο. Θα γεννήσω την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου», είπε αρχικά η Γιούλικα Σκαφιδά.

Η ηθοποιός συνέχισε: «Μέχρι στιγμής δεν έχω φτιάξει ακόμα το δωμάτιο. Παίρνω λίστες από φίλες που έχουν ήδη παιδιά και είναι τόσο μεγάλες που λέω ότι αν πάρω όλα αυτά δεν θα χωράμε στο σπίτι».

Σχετικά με τον λόγο που την έκανε να πάρει την απόφαση να γίνει μητέρα, η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε: «Ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ, όπως δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω αστροφυσικός. Δεν σχεδίαζα ποτέ τα πράγματα, το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου, έκανε ότι ήθελα. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών  Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν που θα αφήσω το παιδί. Μετά ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο και ηρεμούσα».

Όσον αφορά στο ιδιαίτερο όνομά της, η ηθοποιός αποκάλυψε:«Το Γιούλικα είναι ένα όνομα που άρεσε πολύ στους γονείς μου, το κανονικό μου όνομα είναι Γεωργία. Η μητέρα μου είχε μια συμμαθήτρια στο σχολείο που την έλεγαν Γιούλικα και είχε πει πως όταν κάνει παιδί αν είναι κοριτσάκι θα το έβγαζε Γιούλικα».