10 δημιουργικές ιδέες για παιδικά δωμάτια που θα σας κάνουν να θέλετε να ξαναγίνετε παιδί!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το περιβάλλον ενός παιδιού έχει τεράστιο αντίκτυπο στο πώς μεγαλώνει και αναπτύσσεται. Για αυτό και πολλοί γονείς προσπαθούν να κάνουν τους χώρους διαβίωσης των παιδιών τους  άνετους και διασκεδαστικούς, πάντα στα οικονομικά πλαίσια του καθενός. Σίγουρα η αφθονία των εικόνων, φωτεινά, πολύχρωμα έργα τέχνης στους τοίχους ενός παιδικού δωματίου ή ακόμα και η δυνατότητα του να κοιμάται σε ένα κρεβάτι που μοιάζει με ένα πειρατικό πλοίο ή ένα βαγόνι μιας πριγκίπισσας,  θα καλύψει κατά πάσα πιθανότητα τη ζωή ενός παιδιού με ατελείωτες ώρες χαράς.

Εμείς σας δίνουμε ιδέες για  δημιουργικά παιδικά δωμάτια και εσείς επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητα του παιδιού σας βάζοντας τη δική σας πινελιά..


1. Πειρατικό Πλοίο Δωμάτιο
piratiko

piratiko2

2. Calvin & Hobbes Υπνοδωμάτιο
calvin-14

Calvin-And-Hobbes-Bedroom-Mural-1-of-8-Pics

3. Παραμυθένιο Φυτώριο
fytorio

4. "Τσίρκο" Υπνοδωμάτιο
circus-theme-decorating-ideas-kids-circus-bedroom-12ada014c3108438

Circus-Room-Webj

5. Υπνοδωμάτιο "Πριγκίπισσας"
princess

46_11-Fantastic-Disney-Inspired-Childrens-Rooms_0-f

width=

6. Πλοίο Καπετάνιου
captain2

captain

7. Υπνοδωμάτιο "Γήπεδο Μπάσκετ"
basket

8. Super Mario Υπνοδωμάτιο
supermarioroom

supermario2

9. Υπνοδωμάτιο «Αγώνα Αυτοκινήτων»
race2

race

Και για το τέλος μια πρόταση που έχει διπλή σημασία… Τα παιδιά από μικρή ηλικία πρέπει να μαθαίνουν να στηρίζονται σιγά-σιγά στον εαυτό τους και να αποκτούν αυτόνομη προσωπικότητα. Με αυτό το δωμάτιο θα κάνετε το κοριτσάκι σας τρισευτυχισμένο καθώς θα έχει τη δυνατότητα να παίζει σε έναν άνετο χώρο αλλά επίσης θα μπορεί να μπει και στο σπιτάκι και να νοιώσει πως έχει τον δικό της προσωπικό χώρο που δεν την ενοχλεί κανείς.

10. Υπνοδωμάτιο «Αυτονομίας»
girly