Τί είναι η "γρήγορη συμφωνία" & πως μπορεί να σώσει το γάμο σας;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Είναι 11 το βράδυ και είστε εξαντλημένη γιατί μόλις έχει τελείωσει μία ημέρα με πολλές υποχρεώσεις, ατελείωτες ώρες δουλειάς και το μόνο που θέλετε είναι να χαλαρώσετε και να πάτε για ύπνο. Ναι, είναι εκείνη ακριβώς η ώρα που θα ξεκινήσει και ο καβγάς με τον σύντροφό σας, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος.

Ποιό είναι το πρόβλημα; Πιθανότατα ποιος θα πλύνει το πιάτα αύριο, ποιός θα πάει το αυτοκίνητο για σέρβις ή στην καλύτερη περίπτωση διακοπές στους παππούδες στο χωριό ή σε ένα νησί. Η λύση στο πρόβλημα σας είναι μία! Συμφωνήστε μαζί του! Ναι, πολύ καλά το διαβάσατε! Συμφωνείστε μαζί του και δεν πείραζει που θα τρέχετε αύριο το πρωί αγκαλιά με τα ρούχα για το καθαριστήριο. Αυτό θα ηρεμίσει τα πράγματα αλλά και το κεφάλι σας από αυτή την ασήμαντη διαφωνία.


Τί είναι η "γρήγορη συμφωνία" & πως μπορεί να σώσει το γάμο σας;

Αυτή η "γρήγορη συμφωνία", όπως ονομάζεται, είναι σίγουρα ότι καλύτερο τόσο για την ψυχική σας ηρεμία όσο και για τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Και έτσι απλά θα σταματήσει μία διένεξη πριν καν ξεκινήσει.

Και αν έχετε αμφιβολίες για το αν αυτή η μέθοδος πετύχει, σας βεβαιώνουμε από την εμπειρία μας ότι θα πετύχει 100%. Η ένταση σταματά πριν κλιμακωθεί και μπορείτε να πάτε παρακάτω. Θέλει λοιπόν ο σύντροφός σας να πάτε σουπερμάρκετ εσείς το Σάββατο και όχι αυτός, το "Ναι, φυσικά και θα το κάνω!" είναι η καλύτερη λύση. Και αυτός θα σταματήσει αμέσως τη φιλονικία και θα σας ευχαριστεί ίσως ετοιμάζοντας το βραδινό.

tags:

feautured

tags:

feautured