Νέα τάση: Μία μάσκα για την κοιλιά της εγκύου... εξαφανίζει τις ραγάδες!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μία μάσκα σαν αυτήν για το πρόσωπο, αλλά αυτή τη φορά για την κοιλιά της εγκύου έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες την εμφάνισή της στο διαδίκτυο. «Τί να ‘ναι πάλι αυτό;» σίγουρα σκεφτήκατε, αλλά αυτή η νέα τάση, σύμφωνα με τη δημιουργό εταιρεία της μάσκας, την hatchcollection.com, η μάσκα αυτή μειώνει τις ραγάδες και απαλύνει το δέρμα στην περιοχή της κοιλιάς της μέλλουσα  μαμάς, ώστε να μην μείνουν ουλές μετά τη γέννα.

Νέα τάση: Μία μάσκα για την κοιλιά της εγκύου... εξαφανίζει τις ραγάδες!


Η Hatch Mama Belly Mask είναι φτιαγμένη απο το ίδιο ενυδατικό και καταπραϋντικό υλικό που χρησιμοποιείται για να φτιαχνούν οι κοινές μάσκες προσώπου, την αλόη, η οποία βοηθά στην μείωση των φλεγμονών του δέρματος και στη δημιουργία νέων κυττάρων. Η μάσκα ακόμη περιέχει πρόπολη και απλώνεται το ίδιο εύκολα με τη μάσκα προσώπου, ενώ χρησιμοποιώντας την το δέρμα της κοιλιάς παραμένει απαλό και εύκαμπτο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, για να μπορέσει το σώμα να επανέλθει καλύτερα μετά τη γέννα. Απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και δεν λερώνει τα ρούχα ενώ το κόστος τους υπολογίζεται γύρω στα 10 ευρώ.

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι πρώτες εντυπώσεις στο εξωτερικό που προωθήθηκε, αλλά η ιδέα είναι αρκετά πρωτοποριακή και το προϊόν έχει περάσει τους απαραίτητους ελέγχους για την ασφάλεια του. Η εταιρεία που τη δημιούργησε έχει εισάγει στην αγορά και άλλα τέτοια καινοτόμα προϊόντα για εγκύους, όπως ιδιαίτερα ρούχα εγκυμοσύνης, μία συλλογή προϊόντων για την κοιλιά και τις θηλές τη εγκύου, lip balms, χαλαρωτικά αιθέρια έλαια και κρέμες για τα πρησμένα πόδια και δάχτυλα.