Γέννησε (επιτέλους) η Meghan Markle!- Οι δηλώσεις του Harry και οι πρώτες λεπτομέρειες (video)

Δημοσιεύθηκε στις

Γέννησε επιτέλους η Meghan Markle. Μετά από αμέτρητα σενάρια και εικασίες ότι μπορεί ήδη να έχει φέρει το παιδί της στον κόσμο, τελικά ο τοκετός πραγματοποιήθηκε σήμερα. Και το φύλο του μωρού... αγόρι.

Στις 16.41 ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου του παιδιού: "Για αυτό το μικρό πλάσμα μπορείς να πεθάνεις. Μαμά και μωρό είναι υγιείς. Είμαι ευγνώμων. Είμαι απίστευτα ευτυχισμένος". Ωστόσο, σε ερώτηση των δημοσιογράφων, κατά τη διάρκεια της πρώτης δήλωσής του για το όνομα που θα πάρει το παιδί, εκείνος είπε ότι ακόμα δε γνωρίζουν γιατί δεν έχουν αποφασίσει.


 

 

Το μωρό - που χαίρει άκρας υγείας- γεννήθηκε 3,5 κιλά και ήρθε στον κόσμο στις 5.36 το πρωί, ώρα Αγγλίας. Πρόκειται για το 8ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ και 4ο εγγόνι του πρίγκιπα Καρόλου, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Μαζί με το ζευγάρι βρίσκεται και η μητέρα της Meghan, στο Frogmore Cottage στο Windsor. Επιπλέον, για τον ερχομό του μωρού έχουν ενημερωθεί η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η Lady Τζέιν Φέλοους, η Lady Σάρα ΜακΚορκοντέλι και ο Ερλ Σπένσερ.

Στον επίσημο λογαριασμό του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ στο Instagram, αναρτήθηκε σχετική ανακοίνωση:

 

Γέννησε (επιτέλους) η Meghan Markle!- Οι δηλώσεις του Harry και  οι πρώτες λεπτομέρειες (video)

 

 

Διαβάστε επίσης: Meghan Markle: Μυστήριο καλύπτει την εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Σάσεξ- Έχει γεννήσει ή όχι;

 

 

tags:


tags: