Αλήθεια πόσα παιδιά πιστεύετε ότι έχει ο Hugh Grant; Η απάντηση θα σας εκπλήξει!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Κάνοντας ένα μικρό γκάλοπ και ρωτώντας συνεργάτες του all4mama, για το πόσα παιδιά έχει ο Hugh Grant, οι απαντήσεις που πήραμε ήταν α) κανένα, παραμένει φυσικά εργένης και β) ένα-δυο, δεν νομίζω ότι εκανε κι άλλο! Σε όλους όσους αποκαλύψαμε την αλήθεια, έμειναν έκπληκτοι και μας ρωτούσαν με απορία "αλήθεια;", "καλά πότε έγινε αυτό;" και "έγω που ζω;". Φαίνεται αρκετά παράδοξο για τον ηθοποιό των ρομαντικών κωμωδιών που όλοι ξέρουμε και έχουμε σχηματίσει μία εικόνα γι΄ αυτόν μέσα απο αυτές να έχει γίνει ένας σωστός οικογενειάρχης.

Ο ηθοποιός και η συντροφός του, Anna Eberstein, απέκτησαν πρόσφατα το 3ο τους παιδί μαζί ενώ για τον ηθοποιό, αυτό είναι το 5ο του παιδί.  Την αποκάλυψη έκανε η Elizabeth Hurley σε συνέντευξή της και η αλήθεια είναι πως όλοι μείναμε έκληκτοι γιατί ο ηθοποιός κατάφερε να κρατήσει μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά του.


«Είμαι πολύ τυχερή που στα 31 χρόνια φιλίας μας, εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος μου φίλος στον κόσμο. Είναι πραγματικά καταπληκτικός άνθρωπος. Τον βλέπω και του μιλάω πολύ. Ξέρετε, τώρα είναι πατέρας πέντε παιδιών. Έχει πέντε παιδιά και είναι υπέροχος μπαμπάς. Ναι, εξακολουθεί να παραμένει ο καλύτερός μου φίλος για μια ζωή», είπε η Elizabeth Hurley στη συνέντευξή της στο E!'s Daily Pop. «Έκανε άλλο ένα αυτήν την εβδομάδα. Έχει πέντε. Ήταν πάνω από 50 όταν τα έκανε. Είναι ένας γοητευτικός μπαμπάς- πολύ γλυκός. Τα παιδιά του τον μεταμόρφωσαν από ένα πολύ μίζερο άνθρωπο και σχεδόν μίζερο άνθρωπο. Τον βελτίωσαν. Ανέβηκε επίπεδο» συμπλήρωσε ακόμη η ηθοποιός και πρώην αγαπημένη του.

Αλήθεια πόσα παιδιά πιστεύετε ότι έχει ο Hugh Grant; Η απάντηση θα σας εκπλήξει!

Ο 57χρονος ηθοποιός απέκτησε 5 παιδιά μέσα στα τελευταία επτά χρόνια, τα δύο πρώτα με μία ρεσεψιονίστ κινεζικού εστιατορίου στο Λονδίνο, την Tinglan Hong, και τα υπόλοιπα 3, με την παραγωγό τηλεοπτικών προγραμμάτων, Anna Eberstein.