Έγκυος η Σια Κοσιώνη!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της διανύει η Σία Κοσιώνη η οποία μαζί με τον πολιτικό σύντροφό της επιθυμούν να το κρατήσουν -όσο μπορούν- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι μάλλον περιμένει κοριτσάκι ενώ η Σία προσέχει πολύ την διατροφή της και προσπαθεί να μην αγχώνεται.


Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά «άλλη μία δημοσιογράφος είναι έγκυος από γνωστό πολιτικό».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ρωτώντας τον σήμερα ευθέως στο «Happy Day», κατάλαβε πως η γυναίκα βρίσκεται ακόμα στην αρχή της εγκυμοσύνης της και γι΄αυτό το λόγο το ζευγάρι τηρεί σιγή ιχθύος.

Πριν λίγο λοιπόν, ήρθε και η επιβεβαίωση από την ίδια τη δημοσιογράφο! Η Σία Κοσιώνη ανακοίνωσε στο Facebook την εγκυμοσύνη της με το πιο ιδιαίτερο μήνυμα!

Έγκυος η Σια Κοσιώνη!

 

Το καλοκαίρι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία έχει δώσει το πράσινο φως για τη σύζευξη του γιου της με την πανέμορφη δημοσιογράφο.

Το δείπνο αυτό έλαβε χώρα στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ισίδωρου Κούβελου στη Γλυφάδα, όπου η μητέρα του Κώστα Μπακογιάννη υποδέχτηκε το γιο της και τη μέλλουσα νύφη της. Ήταν ένα ανεπίσημο δείπνο αρραβώνων, αφού το ζευγάρι δεν θέλει να προχωρήσει σε τέτοιες τυπικές διαδικασίες, να κάνει δηλαδή αρραβώνα με την κλασική έννοιά του. Παρόλα αυτά, στη διάρκεια αυτού του δείπνου ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε σαφείς τις προθέσεις του προς τη δημοσιογράφο, κάτι που ο ίδιος επιθυμούσε να γίνει με την παρουσία της μητέρας του. Είναι δεδομένο ότι η Ντόρα Μπακογιάννη εγκρίνει την επιλογή του γιου της, όμως εκείνος ήθελε να προχωρήσει στο, έστω και ανεπίσημο αυτό, επόμενο βήμα με την ίδια παρούσα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι πολύ ευχαριστημένη με την επιλογή του γιου της, όπως λένε όσοι την ξέρουν, καθώς πιστεύει ότι η Σία Κοσιώνη έχει όλα τα προσόντα για να αποτελέσει την ιδανική σύζυγο, ενός πολιτικού. Δεν είναι κρυφό άλλωστε ότι η οικογένεια προορίζει την Κώστα Μπακογιάννη για θέσεις πολύ υψηλότερες αυτής του Περιφερειάρχη... Για το πότε θα γίνει ο γάμος τους, όλα συγκλίνουν στο ότι δεν πρόκειται να αργήσει, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει έως το καλοκαίρι σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Η σχέση της Σίας Κοσιώνη με την οικογένεια του συντρόφου της είναι εξαιρετική. Τόσο με την αδελφή του, Αλεξία, με την οποία είναι και κουμπάρες καθώς η Σία είναι η νονά του γιού της Αλεξίας Μπακογιάννη. Η Σία Κοσιώνη άλλωστε είναι πολύ στενή φίλη του Ανδρέα Παπαδόπουλου (σύντροφο της Αλεξίας) και ήταν από εκείνον που αρχικά γνώρισε τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ωστόσο η Σία Κοσιώνη έχει αναπτύξει πολύ τρυφερές σχέσεις και με τα παιδιά του συντρόφου της. Ενδεικτικό είναι πως ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο Κολωνάκι παρέα με την 6χρονη κόρη του Κώστα Μπακογιάννη. Η δημοσιογράφος, πήρε από το χέρι την Δανάη (καρπό του έρωτα του συντρόφου της με την πρώην σύζυγό του Κάλλια Καμπουρίδη, με την οποία έχει αποκτήσει επίσης έναν 8χρονο γιο τον Παύλο) και πήγαν στο κέντρο της Αθήνας ώστε να της αγοράσει δώρο από το αγαπημένο της κατάστημα παιχνιδιών για τις ημέρες των γιορτών.

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να ζουν διακριτικά, όπως κάνουν μέχρι τώρα. Είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε κάποια δημόσια εμφάνιση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η δημοσιογράφος και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δεν βγαίνουν από το σπίτι τους.

Το διαζύγιο της Σίας Κοσιώνη από τον αθλητικογράφο Μιχάλη Λεάνη δεν πήρε δημοσιότητα, όπως θα γινόταν και με την περίπτωση του Κώστα Μπακογιάννη και της Κάλιας Καμπουρίδη με την οποια απέκτησε δύο παιδιά, εάν δεν υπήρχε η υπόθεση της Μαίης Ζαννή και του παιδιού που απέκτησε με το γιο της Ντόρας Μπακογιάννη εκτός γάμου.