Τί λένε οι αριθμοί για τα παιδιά σου

O Μάνος Μηκίδης είναι πτυχιούχος του τμήματος Mαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπαιδευτικός γεγονός που τον φέρνει καθημερινά σε επαφή με παιδιά εφηβικής ηλικίας. Tο ενδιαφέρον του για τους αριθμούς, κι η πεποίθηση του ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία αλλα ότι όλα ακολουθούν μια ροή, τον οδήγησε στο να ασχοληθεί με την αριθμολογία και την αστρολογία. Μαζί σας θα μοιράζεται τις σκέψεις του για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την επικοινωνία μας με τα παιδιά, αντλώντας πληροφορίες για τον χαρακτήρα τους, τις συνήθειες τους,μέσα από τις δεξαμενές γνώσης που προσφέρει κυρίως η αριθμολογία

Από τον Μάνο Μηκίδη
Αριθμολόγος - Μαθηματικός

"Εάν κάποιος επιχειρούσε να δώσει έναν ορισμό για το τι είναι η αριθμολογία τότε με σαφήνεια θα όριζε την επιστήμη αυτή σαν την μελέτη των συμβολισμών των αριθμών,που ασχολείται με τον λόγο και τη  σημασία τους στην καθημερινότητα μας.

Αντικείμενο της,  είναι η εμπεριστατωμένη μελέτη  (ανάλυση-σύνθεση)  της ανθρώπινης ζωής με βάση τους αριθμούς,εφαρμόζοντας απλούς μαθηματικούς υπολογισμούς.

Έτσι, μελετώντας τα αριθμολογικά δεδομένα που προκύπτουν τόσο από την ημερομηνία γέννησης όσο και το όνομα του συμβουλευομένου ,έχουμε στα χέρια μας ένα εργαλείο  που μας βοηθά να αποκρυπτογραφήσουμε με απλότητα κι ακρίβεια τα γεγονότα τις ζωής του.

Ας προσπαθήσουμε λοιπον με πυξιδα την αριθμολογια να γνωρισουμε εμας αλλά κυρίως τα παιδιά μας και να κατανοήσουμε περισσότερο τη μεταξύ μας σχέση..."

  • ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ

              Μάθε τί λένε οι αριθμοί για τον χαρακτήρα του παιδιού σου

             Μάθε τί λένε οι αριθμοί για την πορεία ζωής του παιδιού σου

            Μάθε τί λένε οι αριθμοί για το τί επάγγελμα πρέπει να ακολουθήσουν τα παιδιά σας