Φτιάχνουμε φθινοπωρινά στεφάνια!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Φτιάχνουμε φθινοπωρινά στεφάνια!Το καλοκαίρι τελείωσε αλλά είναι νωρίς ακόμη για να υποδεχθούμε το χειμώνα στο σπίτι μας. Δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα να βάλουμε τα χειμερινά χαλιά και να αλλάξουμε τις κουρτίνες μας. Θέλουμε όμως να αλλάξουμε λιγάκι τη διακόσμηση του σπιτιού, να δώσουμε μια φθινοπωρινή νότα.

Ένας τρόπος για να το κάνουμε είναι τα φθινοπωρινα στεφανια που μπορούμε να κρεμάσουμε στην είσοδο του σπιτιού μας. Υπάρχουν άπειρες ιδέες για στεφάνια στη μπλογκόσφαιρα κι εμείς διαλέξαμε κάποια από αυτά που μοιάζουν ιδανικά για αυτήν την περίοδο του χρόνου.


Φτιάχνουμε φθινοπωρινά στεφάνια!

  1. Το πρώτο μας στεφάνι έχει φτιαχτεί με οικολογικά φίλτρα του καφέ. Δείτε πώς στο hometalk.com.
  2. Στεφάνι στα ζεστά χρώματα του φθινοπώρου. Στο thehouseofsmiths.com το έφτιαξαν με κομματάκια από ύφασμα καμβά. Μπορούμε βέβαια να το δοκιμάσουμε και με κάποιο άλλο σκληρό ύφασμα.
  3. Για τους πιο ρομαντικούς θα προτείναμε το στεφάνι από το positivelysplendid.com. Διαλέγουμε τα πιο ρομαντικά υφάσματα μας, δαντέλες, κορδέλες και κουμπιά και ξεκινάμε!
  4. Στο the36thavenue.com έντυσαν το στεφάνι τους με ύφασμα σε πορτοκαλί και άσπρο, το στόλισαν με διακοσμητικά από λινάτσα και έφτιαξαν ένα πολύ όμορφο φθινοπωρινό στεφάνι.
  5. Ένα πολύ “λουλουδάτο” και χαρούμενο στεφάνι έφτιαξε η kiki από το kikicomin.com
  6. Το αγαπημένο μας είναι αυτό το στεφάνι-πίνακας από αποξηραμένες ορτανσίες που είδαμε στο nestofposies-blog.com. Εάν θέλετε να το φτιάξετε αλλά δεν γνωρίζετε και πολλά για την αποξήρανση των λουλουδιών, διαβάστε εδώ ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο.
  7. Στο christinasadventures.com τύλιξαν το στεφάνι τους με νήμα κι έραψαν επάνω τσόχινα φύλλα σε πολύ ζεστά χρώματα!
genethlia.gr