Το 1ο Detox Retreat έγινε στην Εύβοια!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το 1ο Detox Retreat έγινε στην Εύβοια!Από την Αρετή Καφαντάρη,
BSc Marketing, MBA, Σύμβουλος Διατροφολόγος, Raw Food Chef, Juice Therapist

 


 

Έρχεται η στιγμή που όλοι μας θέλουμε να πατήσουμε το κουμπί της μεταμόρφωσης στο σώμα μας, να του δώσουμε την ευκαρία να καθαρίσει από περιττό βάρος, στρες και τοξίνες από την καθημερινότητά μας και τον βαρύ χειμώνα! Και βέβαια η απάντηση σε κάτι τέτοιο πάντα είναι ένα μικρό διάλειμμα διακοπών δηλαδή μια αποτοξίνωση!

Το 1ο Detox Retreat έγινε στην Εύβοια!

Και τώρα ονειρευτείτε… 3 μέρες διακοπές σε έναν επίγειο παράδεισο, δίπλα από την Αθήνα, να καθαρίσετε το σώμα σας και το μυαλό σας, να χάσετε γρήγορα 3-5 κιλά με την επίβλεψη ειδικών όλη μέρα να σας περιποιούνται!

Το 1ο Detox Retreat έγινε στην Εύβοια!

Και το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Το FLOW CENTER πραγματοποίησε το 1ο Detox Retreat 19-21/5 που έγινε στην Ελλάδα με προσωποποιημένα προγράμματα για τον καθένα από την Σύμβουλο Διατροφής και Juice Therapist Αρετή Καφαντάρη, στο μαγευτικό χώρο του Celini Suites στην παραλία του Φυγιά στην Εύβοια!

Με το που φτάσαμε η μεταμόρφωσή ξεκίνησε. Ατομική συνεδρία για να δούμε όλη την ανάλυση του βάρους και της υγείας, μαθήμaτα detox yoga αλλά και face yoga! Ξεκούραση στα υπέροχα δωμάτια του Celini Suites με μια μοναδική ηρεμία και θέα. Καθημερινά θα μας περιμέναν οι πρωσοποποιημένοι χυμοί και σούπες.

Το 1ο Detox Retreat έγινε στην Εύβοια!

Το 1ο Detox Retreat έγινε στην Εύβοια!

Το 1ο Detox Retreat έγινε στην Εύβοια!Το 1ο Detox Retreat έγινε στην Εύβοια!

Οι 3 μέρες θα τελείωσαν και φύγαμε άλλοι άνθρωποι με το σώμα και το μυαλό να έχει καθαρίσει και έτοιμοι για ένα υπέροχο καλοκαίρι!