Τοπικό πάχος και περιττά κιλά εγκυμοσύνης;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τοπικό πάχος και περιττά κιλά εγκυμοσύνης;

Οι περισσότερες γυναίκες που έγιναν μανούλες πρόσφατα, ταλαιπωρούνται από τα περιττά κιλά και το τοπικό πάχος. Ειδικά μετά τον τοκετό εκτός από αυτά τα extra κιλά, η κοιλιά είναι χαλαρή και το λίπος περισσότερο από ποτέ. Ωστόσο λύση υπάρχει!


Ο Dr Ανδρέας Ιωαννίδης, πλαστικός χειρούργος από την Advanced Aesthetics, προτείνει στις αναγνώστριες του All4mama.gr την καινούργια και επαναστατική θεραπεία για να χάσετε άμεσα τόσο το τοπικό πάχος όσο και τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης και του καλοκαιριού!

Οι περισσότερες νέες μαμάδες έχουν ανάγκη από ύπνο και ξεκούραση  και ταράζονται  και μόνο στην ιδέα της έντονης γυμναστικής, - μας λέει ο γιατρός.

Κάτι τέτοιο είναι απολύτως φυσιολογικό , αφού το σώμα τους δεν είναι έτοιμο για έντονη σωματική δραστηριότητα και χρειάζονται τουλάχιστον 6 εβδομάδες πριν ξεκινήσουν γυμναστική ή και περισσότερο αν γέννησαν με καισαρική τομή”.

Η επιστήμη της ομορφιάς όμως έχει προχωρήσει παρακάτω για να βοηθήσει τις μαμάδες να αποκτήσουν το σώμα που είχαν πριν. Η 3D Cryolipolysis εύκολα, γρήγορα, ξεκούραστα και το κυριότερο ανώδυνα σας απαλλάσσει από το ενοχλητικό επίμονο τοπικό πάχος, χωρίς επεμβάσεις και κόπο. Χωρίς να χάνετε χρόνο μπορείτε να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις σας αμέσως, αφού δε χρειάζεται περίοδος ανάρρωσης!

Η θεραπεία αυτή έχει εξελιχθεί με τα χρόνια. Αφού θέλουμε άψογο αποτέλεσμα εδώ και τώρα, διαλέγουμε όχι απλά Cryolipolisys, αλλά και 3D!

Σπηλαίωση, Cryolipolysis και Radio Frequency (από εδώ βγαίνει και το 3D) είναι η νέα τριών διαστάσεων προσέγγιση στο πρόβλημα που εξασφαλίζει ότι τίποτα άλλο δεν χαρίζει μια τέτοια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση, προσφέροντας μια πραγματική εναλλακτική πρόταση για λιποαναρρόφηση.

Σε αντίθεση με άλλες προσφορές λιπογλυπτικής/λιποαναρρόφησης που χρησιμοποιούν λέιζερ διόδου (I-Lipo, Laser Lipo), η τεχνολογία που προτείνουμε, Σπηλαίωση + Cryolipolysis, καταστρέφει φυσικά τα λιποκύτταρα και μας απαλλάσσει από το αντιαισθητικό επίμονο τοπικό πάχος.

 

Τι είναι το 3D Cryolipolysis Plus;

Με την τεχνική 3D Cryolipolysis Plus συνδυάζεται μαζί με ultrasound Cavitation (υπερηχητική σπηλαίωση) και Radiofrequency (Ραδιοσυχνότητες), για ταυτόχρονη αντιμετώπιση προβλημάτων χαλάρωσης και σύσφιξης τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο.

 

Με τον συνδυασμό αυτό έχουμε τα εξής οφέλη:

• γρηγορότερα αποτελέσματα

• άμεσα, από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες!

• ταχύτερη ανάρρωση

• χωρίς επέμβαση

 

INFO

Η θεραπεία 3D Cryolipolysis βασίζεται σε εκτεταμένες έρευνες του Πανεπιστημίου Harvard από τις οποίες διαπιστώθηκε η επίδραση του ψύχους στην επιβίωση των λιποκυττάρων. Κατά τις κλινικές αυτές μελέτες αποδείχτηκε ότι τα λιποκύτταρα δεν μπορούν να επιβιώσουν σε θερμοκρασίες κάτω από -6 βαθμούς Κελσίου και για μεγάλο χρονικό διάστημα που ξεπερνάει τα 45 λεπτά. Βάσει αυτών των ευρημάτων δημιουργήθηκε η τεχνολογία της Κρυολιπόλυσης, όπου με υποπίεση (αρνητική πίεση αναρρόφησης - suction), συλλαμβάνεται η περιοχή προς θεραπεία και καταψύχεται με στόχο τη μείωση του τοπικού πάχους κατά 20%-40% χωρίς νυστέρι και περίοδο ανάρρωσης.Η μέθοδος αυτή έχει πάρει την έγκριση του αμερικανικού οργανισμού φαρμάκων (FDA) και κάτω από αυστηρούς ελέγχους για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο  www.advancedaesthetics.gr