Τα πιο όμορφα summer chic φορεματάκια για τις μικρές σας κυρίες!

Δημοσιεύθηκε στις

Τα φορεματάκια είναι απαραίτητα σε κάθε κοριτσίστικη ντουλάπα γι' αυτό κι εμείς στο all4mama σας προτείνουμε μοναδικά, stylish φορέματα για να ντύσετε την κορούλα σας σε πολλές περιστάσεις!

HIPSTER

Επιλέξτε για την κόρη σας ένα χρωματιστό φορεματάκι με σχέδια, σε vintage διάθεση, και ολοκληρώστε το με μαντήλι στα μαλλιά και γυαλιά ηλίου με κοκάλινο σκελετό, σε έντονο χρώμα. Το look της θα είναι αξεπέραστο!


 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ NAVY

Ένα λευκό, αέρινο φόρεμα με πινελιές μπλε ρίγας a la navy θα ήταν η καλύτερη επιλογή για να σας συνοδεύσει η κορούλα σας σε έναν γάμο ή μια βάφτιση. Άλλωστε, ο συνδυασμός λευκού-μπλε είναι must κάθε καλοκαίρι και ταιριάζει σε κάθε περίσταση!

 

ΚΟΨΙΜΑΤΑ

Τι πιο τσαχπίνικο και κοριτσίστικο από ένα πολύχρωμο φόρεμα με διακριτικά κοψίματα! Φροντίστε το κομμάτι που θα επιλέξετε μαζί με την πριγκίπισσά σας να έχει μόνο ένα μικρό -όχι έντονο- κόψιμο, ώστε να μη φαίνεται υπερβολικό φορεμένο στο παιδάκι σας. Αν κάνετε τη σωστή επιλογή, τότε θα έχει στην ντουλάπα της ένα passepartout κομμάτι και κάθε φορά που θα το φοράει θα κλέβει τις εντυπώσεις!

 

ΠΟΥΑ

Τα πιο όμορφα summer chic φορεματάκια για τις μικρές σας κυρίες!

Το πουά είναι ένα διαχρονικό retro print που δεν πρέπει να λείπει από τη λιλιπούτεια γκαρνταρόμπα του σπιτιού σας. Αφήστε για λίγο στην άκρη το κλασικό ασπρόμαυρο πουά και τολμήστε να φορέσετε στην κόρη σας πουά σε έντονα χρώματα!

 

ΜΟΝΟΧΡΩΜΙΑ

Τα πιο όμορφα summer chic φορεματάκια για τις μικρές σας κυρίες!

Επενδύστε σε ένα μονόχρωμο φόρεμα σε έντονο χρώμα και να είστε σίγουρες ότι θα το λατρέψει η κορούλα σας! Αν διαθέτει δε και κάποια τσαχπινιά, όπως βολάν, off-shoulder, ασυμμετρίες, τότε αδιαμφισβήτητα η κόρη σας θα είναι το it girl του καλοκαιριού!

 

Δείτε εδώ super stylish εμφανίσεις για τα αγοράκια σας!

tags:






tags: