ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

 

Με ρομαντική διάθεση, ένα δωμάτιο που μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή όπου κυριαρχούσαν οι άμαξες, τα λευκά άλογα, οι πριγκήπισσες και οι βασιλιάδες. 'Εκτος από το πρωτότυπο κρεββάτι το φόντο διαμορφώνει η υπέροχη καρέκλα με το υποπόδιο και το παιδικό μεντέρι.


 

 

 

 

 

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

 

Για μεγαλύτερες ηλικίες ένα παιδικό δωμάτιο με άποψη. Η διαρύθμιση βοηθά στην εξοικονόμηση χώρου ενώ η επιλογή χρωμάτων έχει να κάνει με το γούστο σας και το φύλο του παιδιού σας. Στη φωτό κυριαρχεί το φουξ σε συνδυασμό με έντονο κίτρινο.

 

 

 

.

 

 

'Ενα ονειρεμένο δωμάτιο για την πριγκήπισσα σας. Ο ουρανός του κρεββατιού ταιριάζει απόλυτα με το κάλυμμα του κρεβατιού και την κουρτίνα. Αυτό είναι και το μυστικό για αυτό το μονδικό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

 

 

Άλλη μια ιδανική λύση για ένα παιδικό δωμάτιο λίγων τετραγωνικών. Στη θέση της κίτρινης και κόκκινης πολυθρονίτσας μπορεί άνετα να τοποθετηθεί και άλλο κρεββάτι που θα σας λύσει τα χέρια αν έχετε δυο παιδιά και μικρό σπίτι.

 

 

 

 

 

 

Ιδανικό δωμάτιο για εσάς που έχετε δυο παιδάκια και οι χώροι στο σπίτι σας δεν σας επιτρέπουν να έχετε ξεχωριστό δωμάτιο για το καθένα. Μια ομολογουμένως πολύ πρωτότυπη ιδέα που ωστόσο για να την υλοποιήσετε θα χρειαστείτε και την βοήθεια του μηχανικού.