Προτάσεις για το καλοκαίρι στο μακιγιάζ και τα νύχια

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η τελευταία λέξη της μόδας απός τους πιο γνωστούς οίκους

Προτάσεις για το καλοκαίρι στο μακιγιάζ και τα νύχια


Προτάσεις για το καλοκαίρι στο μακιγιάζ και τα νύχια

Όλοι οι μεγάλοι οίκοι καλλυντικών έχουν αρχίσει μέσα από τα καλλυντικά τους να μας μεταφέρουν ένα απαλό άρωμα καλοκαιριού… Η γνωστή σε όλες μας εταιρία καλλυντικών MAC, μας δίνει μια νότα μαρινιέρας  μέσα από την συσκευασία των προϊόντων της για το καλοκαίρι του  2012, με τον τίτλο: “Hey Sailor!”. Τα χρώματα που επιτάσσει το καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι παστέλ αποχρώσεις του ροζ, του λευκού του πάγου, του κόκκινο, του κοραλλί… Το καλοκαίρι είναι η εποχή που βαφόμαστε όλες μας λιγότερο από τις υπόλοιπες εποχές… το καλοκαιράκι είμαστε πιο χαλαρές, ξέγνοιαστες και με ένα lip – gloss και ένα μολύβι ματιών είμαστε βαμμένες και κούκλες, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για να δείχνετε την επιδερμίδα σας πιο glamourous και σε μπρονζέ αποχρώσεις μπορείτε να πάρετε το λάδι της MAC και να το ομογενοποιήσετε με την κρέμα σώματός σας… το δέρμα σας θα είναι λαμπερό και πολύ ενυδατωμένο!

Ο οίκος Guerlain παρουσιάζει ένα μακιγιάζ το οποίο θα είναι limited edition (περιορισμένο) μιας και θα είναι σε συνεργασία με τον Emilio Pucci! Αυτή η συνεργασία, πιστεύω πως θα είναι από τις πιο τολμηρές του καλοκαιριού μιας και στο make – up της, έχει για τα χείλια lip-gloss σε χρώμα μπλε σκούρο, ασορτί με ίδιο βερνίκι νυχιών και μολύβι για τα μάτια. Αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά και να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην δική σας προσωπικότητα.

Ο οίκος της Dolce Gabbana έχει κραγιόν σε γήινες αποχρώσεις με την υπογραφή της σέξι και γοητευτικής Monica Bellucci. Μην το καθυστερήσετε πολύ να πάτε να τα δείτε γιατί είναι limited edition.