Ποιες ξένες και Ελληνίδες celebrities θα γίνουν μανούλες το 2019;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι το 2019 κοντοζυγώνει, αλλά αυτή είναι η αλήθεια! Και αφού σιγά σιγά το 2018 φτάσει στο τέλος του και οι μέρες περάσουν, οι γυναίκες που κυοφορούν τα μωράκια τους θα μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό τους στον κόσμο. Εάν και εσείς περιμένετε να γεννήσετε μέσα στο 2019 να ξέρετε ότι δεν είστε μόνη. Θα έχετε συντροφιά σας αρκετές ξένες και Ελληνίδες celebrities που θα βρίσκονται στην ίδια γλυκιά αναμονή με εσάς. 

Εδώ, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε τις επώνυμες- εγχώριες και μη- γυναίκες που θα γίνουν μαμάδες μέσα στο 2019!


Meghan Markle

Ποιες ξένες και Ελληνίδες celebrities θα γίνουν μανούλες το 2019;

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι πρόκειται για την πιο πολυσυζητημένη εγκυμοσύνη αυτών των ημερών. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex περιμένουν το μωρό την άνοιξη του 2019. Το ζευγάρι βρισκόταν σε ταξίδι στην Αυστραλία όταν δημοσιοποιήθηκε η είδηση της εγκυμοσύνης της Meghan, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει τα στοιχήματα για το όνομα του μωρού, καθώς το βασιλικό ζευγάρι δεν έχει μιλήσει δημόσια για το φύλο ή το όνομά του.

Carrie Underwood

Ποιες ξένες και Ελληνίδες celebrities θα γίνουν μανούλες το 2019;

Η Carrie Underwood επίσης θα γεννήσει την άνοιξη του 2019. Η ίδια και ο σύζυγός της, Mike Fisher, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο γιος του ζευγαριού, ο 3χρονος Isaiah, ανυπομονεί να γνωρίσει το αδερφάκι του, όπως εξομολογήθηκε πρόσφατα η Underwood.

"Ο Mike, ο Isaiah και εγώ πετάμε στα σύννεφα και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προστεθεί ένα νέο μέλος στην οικογένειά μας", δήλωσε η Underwood σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media και στο οποίο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. "Αυτό ήταν απλά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα", είπε.

 

Kate Upton

Ποιες ξένες και Ελληνίδες celebrities θα γίνουν μανούλες το 2019;

 

Όταν η Kate Upton ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω της Instagram τον Ιούλιο, ο σύζυγός της, ο παίκτης του μπέιζμπολ, Justin Verlander, έσπευσε να απαντήσει με ένα γλυκό σχόλιο: "Θα είσαι εκπληκτική μαμά! Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το νέο ταξίδι μαζί σου!", έγραψε. "Είσαι η πιο λογική, αγαπημένη, τρυφερή και δυνατή γυναίκα που έχω συναντήσει ποτέ! Είμαι τόσο υπερήφανος που το μωρό μας θα μεγαλώσει σε αυτόν τον κόσμο από μια γυναίκα σαν εσένα! Σ 'αγαπώ τόσο πολύ".

 

Jessica Simpson

 

Ποιες ξένες και Ελληνίδες celebrities θα γίνουν μανούλες το 2019;

 

Η οικογένεια της Jessica Simpson μεγαλώνει. Η ίδια και ο σύζυγός της, Eric Johnson, (μαζί με τον 6χρονο Maxwell και τον 5χρονο Ace) περιμένουν με ανυπομονησία το νεότερο μέλος της οικογένειας που θα έρθει στον κόσμο το 2019. "Με το κοριτσάκι μας θα γίνουμε μια πενταμελής οικογένεια", ανέφερε η Simpson στην ανακοίνωσή της. "Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχείς με αυτό που μας συμβαίνει".

 

Κατερίνα Παπουτσάκη

 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι για δεύτερη φορά έγκυος και δείχνει τρισευτυχισμένη. Η αγαπητή ηθοποιός διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένεται να υποδεχθεί το μωρό της την άνοιξη του 2019. Το μωράκι της είναι και πάλι αγόρι, ενώ ο 5χρονος γιος της, Μάξιμος, περιμένει με ανυπομονησία να γνωρίσει τον αδελφό του!

 

Λένα Παπαληγούρα 

 

Στις αρχές του 2019 θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά η Λένα Παπαληγούρα. Η γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε πολύ πρόσφατα, στις 29 Σεπτεμβρίου, τον αγαπημένο της Άκη Πάντο και το μωράκι τους θα έρθει για να ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία τους.

 

Άννυ Πανταζή

 

 

Στις αρχές του 2019 αναμένεται να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί η Άννυ Πανταζή. Η πρωταθλήτρια και Χρυσή Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει κοριτσάκι. Την ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος είχε κάνει η ίδια πρόσφατα μέσω Instagram όπου δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Χριστόφορο Χούμα.

 

Βασιλική Ανδρίτσου

 

Ποιες ξένες και Ελληνίδες celebrities θα γίνουν μανούλες το 2019;

 

Για πρώτη φορά έγκυος στα 46 της χρόνια είναι η Βασιλική Ανδρίτσου και ετοιμάζεται να υποδεχθεί με μεγάλη χαρά το μωρό της τους πρώτους μήνες του 2019. Η γνωστή ηθοποιός διανύει τον 5ο μήνα κύησης και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Νίκος Συμεωνίδης, είναι τρισευτυχισμένοι.

 

 

 

Δείτε εδώ το πιο τρυφερό βίντεο της Kate Hudson με τη νεογέννητη κόρη της!

 

tags:






tags: