Περάστε όμορφα Χριστούγεννα με το νεογέννητο σας!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Φροντίστε τα πρώτα σας Χριστούγεννα να σας μείνουν αξέχαστα!!!

Η αλήθεια είναι όμως πως είναι πιο μαγικά με το νέο μέλος της οικογένειας, αλλά πρέπει να βρείτε τον τρόπο να μπορέσετε να τα απολαύσετε.


Τα πρώτα του Χριστούγεννα είναι γεγονός..

Αλλά και για εσάς είναι τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί με το μωράκι σας..

Μόλις μπήκε στη ζωή σας, και οι ρυθμοί σας είναι ακόμα αποσυντονισμένοι!

Όμως η Χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι αυτή που μπορεί να χαρίσει σε όλους  μοναδικές στιγμές ευτυχίας και λίγης χαλάρωσης.

Αυτό που χρειάζεται σε πρώτη φάση να κάνετε εφόσον έχετε το νεογέννητο σας στο σπίτι είναι να περιορίσετε όσο είναι δυνατόν τις πάρα πολλές επισκέψεις καθώς η πολυκοσμία δημιουργεί ένταση στο βρεφάκι και επιπλέον κούραση σε σας.

Και μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι μια περίοδος που το σπίτι σας γέμιζε κόσμο, με τον ερχομό όμως του μωρού σας ειδικά το πρώτο διάστημα κάτι τέτοιο είναι δύσκολο αφού και η επαφή σε κλειστό περιβάλλον με πολλούς ενήλικες δεν ενδείκνυται.

Στολίστε όμορφα τον χώρο σας με πολλά λαμπιόνια ( τα μωράκια τρελλαίνονται με τα πολλά φωτάκια) και γεμίστε το σπίτι με χαλαρές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες που ηχούν υπέροχα στα αυτάκια του! Θα το βοηθήσουν να ηρεμεί ακόμη και τις δύσκολες ώρες που το κλάμα είναι ασυγκράτητο.

Φροντίστε να αποτυπώνεται όσες περισσότερες στιγμές μπορείτε, είτε με τη φωτογραφική σας μηχανή, είτε με το κινητό σας τηλέφωνο ή χρησιμοποιώντας μια handycam. Είναι τα πρώτα σας Χριστούγεννα μαζί και αυτές οι εικόνες είναι αλησμόνητες.

Βρείτε μερικές στιγμές χαλάρωσης με τον σύντροφο σας είτε μέσα στο σπίτι είτε κάνοντας μια βόλτα εκτός σπιτιού.

Μάλιστα αν αποφασίσετε να βγείτε έξω μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια!  Άλλωστε οι άνθρωποι γύρω σας καταλαβαίνουν ότι το να έχεις μωράκι μπορεί να είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο αλλά δεν είναι  και το πιο απλό!

Τέλος αν αποφασίσετε να πάτε βόλτα με το μπεμπάκι σας φροντίστε έτσι ώστε να μπορείτε είτε να το ταΐσετε εκεί, είτε να έχετε γυρίσει στο σπίτι την ώρα που είναι να φάει.

 

Χρόνια σας πολλά 

Καλά Χριστούγεννα!