Πανέμορφες ιδέες για ένα θεματικό πάρτυ πασχαλίτσα !

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ένα πάρτυ πασχαλίτσα συγκαταλέγεται στα κλασικά θεματικά πάρτυ για κορίτσια. Αφενός η πασχαλίτσα είναι ένα όμορφο πλάσμα της φύσης πολύ αγαπητό στα παιδιά, και αφετέρου προσφέρει πολύ ωραίες και κυρίως εύκολες ιδέες ό,τι αφορά στη διακόσμηση, την τούρτα και το μπουφέ.

Αυτό οφείλεται κυρίως στο στρογγυλό σχήμα της πασχαλίτσας, το οποίο δουλεύεται πολύ εύκολα σε χειροτεχνίες  αλλά και στο σχέδιο πουά που είναι πολύ δημοφιλές. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε υλικά με πουά, όπως κορδέλες, χαρτιά ή υφάσματα.


Πανέμορφες ιδέες για ένα θεματικό πάρτυ πασχαλίτσα !

  1. Διακόσμηση τραπεζιού με τραπεζομάντηλο από λινάτσα, κόκκινα λουλούδια σε γυάλινα βαζάκια με πουά κορδέλα και διακοσμητικές πασχαλίτσες από τη σελίδα www.yellowblissroad.com
  2. Πασχαλίτσες από τυρί babybel. Μία πρωτότυπη και εύκολη ιδέα για το μπουφέ ενός παρτυ πασχαλιτσα. Τις οδηγίες θα τις βρείτε στο άρθρο μας Πασχαλιτσες απο τυρι babybel.
  3. Πολύ ωραία τούρτα γενεθλίων από τη σελίδα www.make-fabulous-cakes.com
  4. Μικρές διακοσμητικές πασχαλίτσες από φοντάν. Στη σελίδα www.glorioustreats.com μπορείτε να βρείτε οδηγίες για την παρασκευή τους.
  5. Μία μικρή κούκλα στα χρώματα της πασχαλίτσας διακοσμεί τη τούρτα γενεθλίων ενός πανέμορφου πάρτυ πασχαλιτσα. Δείτε περισσότερες ιδέες στη σελίδα ablissfulnest.com
  6. Φτιάξτε τη δική σας σφραγίδα “πασχαλίτσα” από πατάτα και δώστε το προσωπικό σας ύφος στη διακόσμηση του πάρτυ. Οδηγίες θα βρείτε στη σελίδα www.thecrafttrain.com
  7. Κόκκινα “cake-pops πασχαλίτσα” από ένα επίσης πολύ ωραίο παρτυ πασχαλιτσα. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα ideas.evite.com
  8. -9. Προσκλήσεις και διακοσμητικά για cupcakes για ένα παρτυ πασχαλιτσα από το άρθρο μας Δωρεαν toppers και προσκλησεις πασχαλιτσας!

Εάν σας άρεσε και σας ενδιαφέρει το θεματικό παρτυ πασχαλιτσα, μπορείτε να διαβάσετε και τα  παλαιότερα μας άρθρα Φτερα για μικρες πασχαλιτσες! και Cupcakes με πασχαλιτσες.

genethlia.gr