GOOGLE: Ο CEO απαντάει σε 7χρονη Βρετανίδα που του έστειλε βιογραφικό

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η 7χρονη Χλόη Μπριτζγουότερ υπέβαλλε το ιδιότυπο βιογραφικό της στον «αρχηγό της Google» διεκδικώντας, από τώρα για αργότερα, μια θέση εργασίας στα υπέροχα γραφεία της εταιρείας με τα χρωματιστά πουφ και τις γυαλιστερές τσουλήθρες.


Προς έκπληξη των πάντων, ο Σαντάρ Πιτσάι δεν αγνόησε την επιστολή της και της απάντησε, όπως έγινε γνωστό μετά τη διάχυση της είδησης από το λογαριασμό που διατηρεί ο πατέρας της νεαρής μαθήτριας της Α' Δημοτικού στο LinkedIn.

GOOGLE: Ο CEO απαντάει σε 7χρονη Βρετανίδα που του έστειλε βιογραφικό

Στην επιστολή αυτή, η Χλόη δείχνει φανερά να προτιμά το περιβάλλον εργασίας στο Googleplex, αν και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να εργαστεί σε... εργοστάσιο σοκολάτας ή να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως κολυμβήτρια. Το γράμμα της δεν έμεινε αναπάντητο.

Ο CEO της Google, Σαντάρ Πιτσάι, της απάντησε. Ο Πιτσάι «θα περιμένει» την νέα αίτησή της για δουλειά όταν τελειώσει το σχολείο, απάντηση που τόνωσε κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση της μικρής Βρετανίδας, η οποία πλέον πηγαίνει με μεγαλύτερη όρεξη στο σχολείο, γράφει ο μπαμπάς της, Άντι Μπριτζγουότερ σε ένα post που έγινε viral στο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο.

Μια πράξη που δείχνει πώς αν ξέρεις τι θέλεις, μάθε να το διεκδικείς!