ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Είναι μερικά από τα πιο διάσημα ζευγάρια στον κόσμο. Αν και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι πολλές, πάντα βρίσκουν χρόνο για να κάνουν βόλτες οικογενειακά, μαζί με τα παιδιά τους. Κάποια από αυτά τα ζευγάρια  έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα στις σχέσεις τους, φτάνοντας ακόμη και μέχρι τα πρόθυρα χωρισμού. Κάποια άλλα ζουν αρμονικά, μέχρι στιγμής. 'Οπως και να έχει, οι οικογενειακές βόλτες στο Χόλλιγουντ είναι μέρος της καθημερινότητάς των διασήμων.

 


ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

 

 

 

 

 

 

 

 

Είναι από τα πιο αγαπημένα και low profile ζευγάρια του Χόλλυγουντ. Η Τζέσικα Άλμπα και ο σύζυγός της, παραγωγός, Κας Γουόρεν έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφα κοριτσάκια και δε θυσιάζουν λεπτό από τον ελεύθερο χρόνο τους μακριά από τα παιδιά τους. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για το θέμα της επιλόχειας κατάθλιψης που πέρασε και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τον ερχομό και του δεύτερου παιδιού της.

 

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ  

 

 

 

 

 

 

H Αντζελίνα Τζολί και ο Μπράτ Πίτ  έχουν δηλώσει τη μεγάλη αδυναμία τους στα παιδιά για αυτό άλλωστε εκτός από τα τρία βιολογικά τους παιδιά έχουν υιοθετήσει και άλλα τρία. Κυκλοφορούν συνέχεια με τα παιδιά τους, ταξιδεύουν μαζί τους σε όλον τον κόσμο και δεν παραλείπουν να εκφράζουν την επιθυμία τους και για έβδομο παιδί. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες η Αντζελίνα Τζολί   φέρεται να εξομολογήθηκε σε φίλη της ότι είναι και πάλι έγκυος.

 

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν και ο γάμος της έχει περάσει από σαράντα κύματα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν παρατάει την προσπάθεια όπως η ίδια έχει δηλώσει καθώς η οικογένεια είναι το πρωταρχικό της μέλημα. Η επιθυμία της άλλωστε για μητρότητα υπήρξε τόσο δυνατή, αφού μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού αποφάσισε να καταφύγει στη λύση της παρένθετης μητρότητας. Στη φωτό, βολτάρει με τις δυο δίδυμες κόρες της.
ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

 

 

 

 

 

 

Τη δεκαετία του '90 συζητήθηκε πολύ τόσο για τις ταινίες της όσο και για τις σχέσεις της (Κίφερ Σάδερλαντ, Λάιλ Λόβετ, Μπέντζαμιν Μπρατ, Λίαμ Νίσον κ.ά.).  Τα τελευταία χρόνια ωστόσο η Τζούλια Ρόμπερτς έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος την οικογένειά της. Παντρεμένη με τον κάμεραμαν Ντάνιελ Μόντερ, μεγαλώνει τα τρία παιδιά τους, τα δίδυμα Φινέας και Χέιζελ, και τον Χένρι, αναβάλλοντας για χάρη τους θεατρικές εμφανίσεις στο Λονδίνο.