Μοm and the city: "Φτερά και πούπουλα" ( ειδικό για τις απόκριες)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Aπό την Βίκυ Καραντώνη, co-founder της www.bebecouture.gr

 Μοm and the city: "Φτερά και πούπουλα" ( ειδικό για τις απόκριες)


Σκέφτομαι να ντύσω την μικρή κότα, δεν θέλω βασίλισσες και πριγκίπισσες πήξαμε πια στην βασιλεία!

Θέλω κάτι πιο παιδικό και πιο χαριτωμένο για την μικρή, μην μαθαίνουμε και σε λάθος πρότυπα...

Να είμαστε πιο κοντά στην γη γιατί αν μου μάθει από τώρα σε πρίγκιπες και τέτοια, καήκαμε να δω πως θα την πείσω όταν μεγαλώσει, ότι δεν υπάρχουν πρίγκιπες αλλά μόνο βάτραχοι...

Νομίζω πως θα με πιάσει και το καλλιτεχνικό μου και μιας που η κρίση είναι μέρος της ζωή μας πια, θα την φτιάξω μόνη μου..... λέμε τώρα, τουλάχιστον θα προσπαθήσω!

Θα αγοράσω φτερά , πούπουλα, κίτρινο καλσόν και όλα τα σχετικά για να δημιουργήσω την τέλεια κότα!

Και κάτι μου λέει ότι αν μη τι άλλο θα έχει πολύ πλάκα η μικρή, αυτό δεν είναι και το ζητούμενο να διασκεδάσει και αυτή αλλά και όλοι όσοι θα την δουν, να την χαρούν.

Παλιά θυμάμαι ότι δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η γιορτή, αλλά τελικά μαζί με τα μικρά αλλάζουν τα πάντα στην ζωή μας, ακόμη και αυτά που μας αρέσουν ή δεν μας αρέσουν, πλέον δεν έχουν καμία σχέση με ότι μας άρεσε στο παρελθόν.

Δύο μέρες κόβω και ράβω τι τις ήθελα τις σπουδές, κάτι τέτοιες μέρες είναι που λέω γιατί δεν έγινα μοδίστρα, δεν το έχω καθόλου λέμε.

Τέλος πάντων στο πάρτι το παιδί θα κάνει θραύση, τελεία και παύλα θα γίνει ένα γλυκό υπέροχο κοτοπουλάκι!!!

Πάντως εάν έπρεπε και εγώ να ντυθώ σε αυτές τις Απόκριες, παρτέρι θα ντυνόμουν γιατί μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα ως γνωστόν!!!

 

Φιλιά