Μανούλες κερδίστε αντιηλιακά για εσάς και τα παιδιά σας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

diagonismos-frezyderm-cover2

Το αντιηλιηκό έχει γίνει απολύτως απαραίτητο τόσο για εμάς τους γονείς αλλά κυρίως για τα παιδιά μας.
Από τη στιγμή που εκθέτουμε το παιδί μας στο ήλιο, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, ακόμη κι αν πρόκειται για μια βόλτα στο πάρκο πρέπει να του φοράμε αντιηλιακό στα σημεία του σώματος του που είναι ακάλυπτα (πρόσωπο, γαμπούλες και χεράκια).


Όσον αφορά τη θάλασσα είναι σημαντικό μαζί με την απαραίτητη αντιηλιακή προστασία να ακολουθούμε και τις οδηγίες του παιδιάτρου που συνιστά έκθεση στον ήλιο πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα.

Από 6 μηνών έως 6 ετών ο δείκτης προστασίας πρέπει να είναι πολύ υψηλός δηλ. 50 SPF συνέχεια καθόλην τη διάρκεια των διακοπών και να ανανεώνεται κάθε δύο ώρες ακόμη και όταν τα παιδιά βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα ή κάνουν έναν περίπατο.

Από 6 ετών και πάνω, τον πρώτο μήνα το παιδί πρέπει να φοράει δείκτη προστασίας 50 SPF και αργότερα όσο το παιδί μαυρίζει μπορούμε να μειώσουμε τον δείκτη προστασίας σε 30 SPF και σταδιακά έως και 15 SPF.

Το babiespharmacy.gr και η Frezyderm κάνουν έναν μεγάλο διαγωνισμό που δίνει τη δυνατότητα σε 5 τυχερές μανούλες να κερδίσουν αντιηλιακά για αυτές και τα παιδιά τους με ένα μόνο κλικ.

Μπείτε στο babiespharmacy.gr  για να δηλώσετε συμμετοχή!