Μαμά και κόρη μπορείτε να ντυθείτε ίδια!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Πρωτότυπες ιδέες για ρούχα εμπνευσμένα από την φύση από το καλλιτεχνικό εργαστήρι μόδας Heel


                                                                                                                 Από τη Μαρία Σατραζέμη

Υπάρχει ένα εργαστήρι μόδας που όχι μόνο επιμένει ελληνικά, αφού σχεδιάζει και παράγει μόνο στην Ελλάδα, όχι μόνο έχει περιβαλλοντικές και φιλοζωικές ευαισθησίες, αλλά προτείνει και κάτι μοναδικό: μαμά και κόρη μπορούν τώρα να ντύνονται ίδια!

Λέγεται HEEL και είναι κάτι περισσότερο από μια εταιρεία ενδυμάτων.

Είναι ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι μόδας, που δραστηριοποιείται από το 1985 και χρησιμοποιεί τη μόδα ως μέσο έκφρασης των ανησυχιών για τη ζωή και τη φύση, από την οποία και αντλεί αστείρευτη έμπνευση για τον σχεδιασμό των ρούχων.

Ταυτόχρονα, υποστηρίζει ένα εναλλακτικό μοντέλο παραγωγής που βασίζεται στην ομαδικότητα, στην ισότητα και στην εργασία με δίκαιους όρους.

Σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τον κόσμο για θέματα που αφορούν στη φύση Tread him with respect OK?— justin bieber music videos (@PelikulaNosa) May 30, 2013So there you have it. και τα ζώα.

Χαρακτηριστικοί είναι οι κουμπαράδες που στήνονται κατά καιρούς στα Heelόσπιτα, όπως αποκαλούνται τα καταστήματα και συνδράμουν διάφορα σωματεία, μεταξύ άλλων, το φιλοζωικό όμιλο Καρδίτσας και το φιλοζωικό σωματείο με έδρα την Πυλαία «Η Αγάπη».

Επίσης, έχει ξεκινήσει μια σειρά ενημερωτικών δράσεων, όπως τα καρτελάκια nbso online casino reviews που συνοδεύουν όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ των τελευταίων δύο συλλογών.

Τα πολύχρωμα καρτελάκια έχουν ενημερωτικά μηνύματα για το ποιος είναι ο ιδανικός σκύλος για μια οικογένεια με μικρά παιδιά, αλλά επίσης γνωστοποιούν τη δράση της οργάνωσης «Αρχιπέλαγος», που στόχο έχει να αντιστρέψει το σκηνικό της διαρκούς υποτίμησης των ελληνικών θαλασσών.

Η μοναδικότητα και εκκεντρικότητα κάθε ρούχου, τα καθιστά «Στολίδια Τέχνης» που δεν εκτίθενται στατικά, αλλά παίρνουν ζωή μέσα από όσες τα επιλέγουν. Ο σχεδιασμός δεν σταματά ποτέ, τα υφάσματα εναλλάσσονται και όλα βρίσκονται στην αρμονική κίνηση της δημιουργίας και της αλλαγής.

Το καλύτερο είναι πως τα ρούχα «HEEL», εκτός από τα σημεία πώλησης, μπορείτε να τα βρείτε εύκολα και γρήγορα στο ιντερνετ, στο e-shop: www.heel.gr και να τα αποκτήστε σε κάθε σημείο της Ελλάδας!

Καταστήματα HEEL

Δάφνη, Μ. Αλεξάνδρου 10, τηλ. 210 9765609

Κολωνάκι, Ηρακλείτου 11, τηλ. 210 3616286

Πειραιάς, Σωτήρος Διός 36, τηλ. 213 0055070

Περιστέρι, Καραθοδωρή 14, τηλ

 

Δείτε φωτό από τις συλλογές:

Μαμά και κόρη μπορείτε να ντυθείτε ίδια!

Μαμά και κόρη μπορείτε να ντυθείτε ίδια!

Μαμά και κόρη μπορείτε να ντυθείτε ίδια!

Μαμά και κόρη μπορείτε να ντυθείτε ίδια!