Κι όμως μπορείτε...

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η είδηση της γέννησης των παιδιών της έκανε το γύρο του κόσμου. Το ίδιο και οι φωτογραφίες της σήμερα

Η Nadya δεν αποκλείει μία ερωτική σχέση στο μέλλον. «Αλλά τώρα, όταν οι άνδρες με κοιτούν εγώ κοιτάω αλλού και καταλαβαίνουν πως πρέπει να κρατηθούν μακριά. Ξέρω πως είμαι όμορφη, δεν χρειάζομαι έναν άνδρα να μου το πει αυτό», καταλήγει.Η ιστορία και η φωτογραφία της Nadya Suleman έκανε το γύρο του κόσμου το 2009, όταν έφερε στον κόσμο οκτάδυμα. Έχοντας ήδη έξι παιδιά, η γυναίκα των δεκατεσσάρων πλέον παιδιών μιλά σήμερα για το πώς επέστρεψε στο βάρος που είχε πριν γεννήσει τα οκτάδυμα αφού έχασε περισσότερα από… 63 κιλά!
Τα οκτάδυμα είναι πλέον τριών και η Nadya είναι περίπου όπως ήταν πριν από τρία χρόνια. Ποζάροντας γυμνή για βρετανικό περιοδικό, η νεαρή γυναίκα μιλά με περηφάνια για τη ζωή της, λέγοντας πως είναι πολύ καλή μητέρα και πως τραβά πάρα πολύ την προσοχή των ανδρών.


 

Κι όμως μπορείτε...

«Τα παιδιά έχουν πειθαρχία και κανόνες και τρώνε μόνο υγιεινές τροφές, δεν ξέρουν τι θα πει γλυκό», λέει, «έχω κάνει πολύ καλή δουλειά μαζί τους».

Κι όμως μπορείτε...

Η Nadya λέει πως δεν έχει κάνει σχέση εδώ και 13 χρόνια και πως όλα τα παιδιά της προέρχονται από δωρητή σπέρματος, καθώς εκείνη απλά δεν έχει χρόνο για ένα άνδρα…

«Τραβώ πολύ την προσοχή των ανδρών αλλά δεν πρόκειται να βγω ραντεβού μέχρι τα οκτάδυμα να γίνουν 18, ζω γι’ αυτά», λέει. «Ξέρω πως σε πολλές γυναίκες αρέσει η ανδρική προσοχή αλλά εγώ βγαίνω ντυμένη πρόχειρα και άβαφη,
φοράω περούκα ακόμα και ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης για να τους απωθήσω».

Η επιστροφή της στην προ οκταδύμων σιλουέτα είναι πραγματικά εντυπωσιακή. «Μάζεψα σαν λάστιχο, δεν ξέρω πώς έγινε, τρώω σαν άλογο, δεν μετράω τις θερμίδες».

Το βάρος της στην εγκυμοσύνη αυξήθηκε κατά… έναν ολόκληρο άνθρωπο, δηλαδή 63 κιλά.

Κι όμως μπορείτε...

Δύο μήνες μετά τη γέννα είχε ήδη χάσει πολύ βάρος και σήμερα η 36χρονη έχει ένα φυσιολογικό σώμα.

Μπορεί να μην την απασχολούν τα σημάδια στην κοιλιά της αλλά, όπως λέει, άρχισε να ασκείται λίγο μετά τη γέννα και μετά έγινε φανατική της γυμναστικής, κάνοντας προπόνηση ακόμα και μέσα στη νύχτα, όταν μία φίλη της κρατούσε τα παιδιά.

«Δεν πίστεψα ποτέ στις δίαιτες, απλά τρώω υγιεινά. Τρώω δεκαπέντε μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα!. Τρέχω σαράντα μίλια την εβδομάδα, όταν η μαμά μου ή κάποιος φίλος μπορεί να κάνει μπέιμπι σίτινγκ, μερικές φορές έρχεται μαζί μου και ο μεγάλος μου γιος», λέει.

Η Nadya δεν αποκλείει μία ερωτική σχέση στο μέλλον. «Αλλά τώρα, όταν οι άνδρες με κοιτούν εγώ κοιτάω αλλού και καταλαβαίνουν πως πρέπει να κρατηθούν μακριά. Ξέρω πως είμαι όμορφη, δεν χρειάζομαι έναν άνδρα να μου το πει αυτό», καταλήγει.

Πηγή: www.newsbeast.gr