Η ΒΟΥΛΑ, 32 ΜΗΝΩΝ, ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

 

Η 32 μηνών Βούλα Θεοδώρου δεν έχει καταφέρει να δει τα πρόσωπα της οικογενείας της.
Γεννηθηκε με μια παθηση και στα δυο της ματακια...


Ενώ έχει το πρόβλημα εκ γενετής, τον πρώτο καιρό μετά την γέννηση της δεν είχε αντιληφθεί κανείς κάτι. Με τον καιρό οι γονείς του συνειδητοποίησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλα.

Πήγαν στο Νοσοκομείο Παίδων την 2α Ιουλίου 2008 και από τότε ξεκίνησε ο γολγοθάς τους: το αγγελούδι τους διαγνώστηκε πως πάσχει από "καταρράκτη άμφω και πιθανή αποκόλληση αμφιβληστροειδούς άμφω".

Η πρώτη προσπάθεια για να δει η μικρή Βούλα έγινε τον Οκτώβριο του 2008 στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο και οι γονείς επισκέφτηκαν και το Αττικό Νοσοκομείο αλλά και η νέα εγχείρηση είχε απογοητευτικά αποτελέσματα.

Ο γιατρός τους ενημέρωσε πως λύση στο θέμα μπορεί να δώσει μονάχα ο εξειδικευμένος γιατρός Τόμας Λι στο Νοσοκομείο παίδων του Λος Άντζελες και δυστυχώς, πλέον, για να σωθεί μόνο το ένα μάτι της μικρής...

Η Κοινωνική Πρόνοια χορήγησε το ποσό των 17.500 ευρώ αλλά ήταν απλά ανεπαρκές.. Παρ'όλα αυτά οι γονείς του μετά από γολγοθά κατάφεραν και συγκέντρωσαν πάνω από το 80% του ποσού και το Αμερικανικό Νοσοκομείο τους έκανε δεκτούς αφήνοντας το υπόλοιπο ως οφειλή για μετά την εγχείρηση.

Η εγχείρηση έγινε στις 12 Μαϊου 2009. Η εγχείρηση πέτυχε μεν και το 18μηνο αγγελούδι απέκτησε μικρή ορατότητα από το ένα ματι αλλά λόγω κάποιων επιπλοκών η όραση σιγά σιγά χάθηκε.

Δυστυχώς  δεν είναι αυτό το μόνο πρόβλημα της μικρής.

Πάσχει και από μια πάθηση οστεοπόρωσης και σπάνε τα οστά της. Αυτή τη στιγμή μένει πάντοτε καθιστή χωρίς να μπορεί να δει και να περπατήσει.

Οπως μας ενημέρωσε ο θεράπων ιατρός στο νοσοκομείο Αττικόν όπου και παρακολουθούν την μικρούλα η κατάσταση με τα ματάκια της ειναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπισθεί. Όμως η οστεοπόρωση ειναι αντιμετωπίσιμη.

Πρεπει να κάνει μια εξέταση η οποία γίνεται σε κλινική της Αμερικής και στοιχίζει περίπου 2500 ευρώ, εξέταση όπου δεν καλύπτει κανένα ασφαλιστικό ταμείο και είναι καθοριστική και σωτήρια για την μικρή μας.

Αυτά είναι πληροφορίες που πήραμε απο τους γιατρούς που παρακολούθουν την μικρή Βούλα στο νοσοκομείο Αττικόν και εύκολα μπορείτε να επιβεβαιώσετε και μόνοι σας.

Η μητέρα της διαγνώστηκε προ καιρού με καρκίνο παχέως εντέρου, χειρουργήθηκε και τώρα κάνει θεραπείες. Μαμά και κόρη νοσηλεύονται στο Αττικό νοσοκομείο όπου εκεί γίνονται οι θεραπείες τους.

Ο πατέρας και σύζυγος κος Θεοδώρου Αποστόλης , με τον οποίον επικοινώνησε το all4mama.gr, άφησε την Λάρισα και μετακόμισε στην Αθήνα παίρνοντας μαζί και τα άλλα δυο παιδάκια τους, το 11χρονο γιο τους και την 7χρονη κόρη τους καθώς και την γιαγιά τους, που δεν λείπει λεπτό απο το πλαϊ τους.

Είναι οδηγός φορτηγού και τελευταιά έχασε την δουλειά του και ψάχνει για νέα δουλειά. Η ανάγκη που έχει δεν ειναι βιοποριστική αλλά προσπαθεί να συγκεντρώσει τα χρήματα ώστε να μπορέσει να πάει στην Αμερική η μικρή Βούλα.

Για να βοηθήσετε υπάρχουν οι εξής τραπεζικοί λογαριασμοί:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5027-040379-367

IBAN  GR10 0172 0270 0050 2704 0379 367 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ALPHA BANK 133-002101-280728

IBAN GR13 0140 1330 1330 0210 1280 728 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ