Εύκολη τούρτα εργοτάξιο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Εύκολη τούρτα εργοτάξιοΤα περισσότερα μικρά αγοράκια έχουν μια εμμονή με κάθε είδους μηχανήματα, εκσκαφείς, φορτωτές κτλ.,  πράγμα που γνωρίζουν όλες οι αγορομάνες! Αυτός είναι και ο λόγος που ένα από τα αγαπημένα αγορίστικα θέματα για παιδικά πάρτι είναι το πάρτι εργοτάξιο. Εμείς, για αντίστοιχα πάρτι, σας έχουμε παρουσιάσει στο παρελθόν μερικές ιδέες για να φτιάξετε μόνοι σας την τούρτα γενεθλίων που θα ξετρελάνει τους μικρούς καλεσμένους. Πιο συγκεκριμένα σας έχουμε δείξει πώς μπορείτε να φτιάξετε μια τούρτα εργοτάξιο με αντίστοιχο εντυπωσιακό περιεχόμενο αλλά και έναν πολύ εύκολο τρόπο για τη διακόσμηση μιας τούρτας-εργοτάξιο.

Το πρώτο που θα πρέπει να κάνετε είναι να ετοιμάσετε μια τούρτα σε όποιο σχήμα και γεύση θέλετε. Έπειτα θα πρέπει να την καλύψετε με κρέμα και να ρίξετε πολύ κακάο από επάνω για να δώσετε την εντύπωση πως η τούρτα είναι καλυμμένη με χώμα.


Στη συνέχεια θα χρειαστείτε σοκολάτες τύπου Mars  που θα κόψετε σε κομμάτια και μερικά σοκολατάκια τύπου Maltesers. Φορτώστε ένα πλαστικό φορτηγάκι με τις σοκολάτες και βάλτε το στην κορυφή της τούρτας. Μην ξεχάσετε να κολλήσετε και μερικές σοκολάτες στα πλαϊνά της τούρτας! Δεν είναι πραγματικά πολύ εύκολο;

Εύκολη τούρτα εργοτάξιο

genethlia.gr