Εμμανουήλ - Εμμανουέλα, η ανάλυση του ονόματός σας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Εμμανουήλ - Εμμανουέλα, η ανάλυση του ονόματός σας
Από τον Μανο Μηκιδη,
Αριθμολόγος - Μαθηματικός

Το όνομα Εμμανουήλ είναι εβραϊκής προέλευσης κ’ σημαίνει : μαζί μας είναι ο Θεός , μεθ’ημων ο Θεός.


- Το Ε ως αρχικό γράμμα (Ο βασικός λίθος των ονομάτων Εμμανουήλ-Εμμανουελα).

Τα κύρια χαρακτηριστικά σας είναι αποτελεσματικότητα κι κυριαρχία τόσο στον προφορικό όσο κ’ στον γραπτό λόγο. Συνεπώς όλα τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν σχέση με τον λόγο σας πανε..γαντι. Διαθέτετε μια πειθώ που ξεπερνά τα συμβατικά όρια αλλά αυτό μερικές φορές σας κάνει να το χρησιμοποιείτε εις βάρος των γύρων σας.

Πιάνετε στον αέρα τις ιδέες των άλλων καθώς κ’ τις προθέσεις τους . Έχετε μια εκπληκτικά γρήγορη αναλυτική ικανότητα που σας βοήθα να ξεπερνάτε τις δύσκολες καταστάσεις. Νέες εμπειρίες , ταξίδια σας αρέσουν πολύ. Το ‘’Ε’’ ανήκει στην μεταβλητή τριάδα στον Δια κι τον Τοξότη , μέρα του είναι η Πέμπτη κ’ έμβλημα του έχει μια σκάλα.

-Το κεντρικό γράμμα του ονόματος (για όσα ονόματα έχουν μονό πλήθος γραμμάτων).

Το γράμμα ‘’Ν’’ σαν κεντρικό γράμμα του ονόματος Εμμανουήλ δίνει στον κάτοχο του ονόματος μια φιλάνθρωπη τάση.
Το Εμμανουελα δεν έχει κεντρικό γράμμα καθώς αποτελείται από 10 γράμματα

-Ο Ενεργητικός Αριθμός των ονομάτων Εμμανουήλ - Εμμανουελα
Ο αριθμός που ισούται με το άθροισμα όλων των γραμμάτων του ονόματος μας δείχνει με ποιον τρόπο ο/η κάτοχος του ονόματος θα ζήσει την ζωή του/ης , τι θα επιχειρήσει να αποκτήσει στην ζωή του/ης , ποια είναι η ‘’αύρα’’ του /ης.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ…
Το όνομα αθροίζει 39.Το 39 μας μίλα για την ενέργεια της δημιουργίας ,εάν ο κάτοχος του ονόματος φροντίζει να παράγει έργο που βοήθα τους αλλους.Ομως θα πρέπει να είναι διπλά προσεκτικός διότι από τους άλλους θα δέχεται κ ‘ αντιζηλίες , διαμάχες .Οι επιλογές του θα πρέπει να γίνονται με ..καθαρό μυαλό καθώς έχει τάση στην αυταπάτη.

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ...
Το όνομα αθροίζει 37. Ο αριθμός μας μιλά για τύχη στην ζωή του ατόμου , ακόμα κι αν υπάρχουν δύσκολες συνθήκες ,πάντα θα παρουσιάζεται ο..απο μηχανής Θεός .Δυνατές φίλιες κ’ προστασία είναι χαρακτηριστικά στην ζωή της κατόχου του ονοματος.Οι όποιες δοκιμασίες λειτουργούν σαν προκλήσεις με ζητούμενο την εξέλιξη κ’ την αναγέννηση της.

tags:






tags: