"Για χρόνια προσπαθούσα να μείνω έγκυος..η μία αποτυχία ερχόταν μετά την άλλη"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το ταξίδι της Νικόλ Κίντμαν προς την μητρότητα

"Για χρόνια προσπαθούσα να μείνω έγκυος..η μία αποτυχία ερχόταν μετά την άλλη"


Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, δύο υιοθετημένων και δύο βιολογικών, εκ των οποίων το δεύτερο με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας. Η βραβευμένη με Όσκαρ Nicole Kidman χαρακτηρίζει τα παιδιά της ως «τις υπέρτατες χαρές» στη ζωή της, αποκαλύπτει, όμως, ότι ο δρόμος προς τη μητρότητα κάθε άλλο παρά στρωμένος με ροδοπέταλα ήταν…

«Είχα προσπαθήσει πολλές φορές να μείνω έγκυος, αλλά η μία αποτυχία ερχόταν μετά την άλλη. Για να μην σας τα πολυλογώ, έχω περάσει μια εξωμήτριο κύηση, πολλές αποβολές και έχω κάνει αρκετές θεραπείες γονιμότητας. Έχω κάνει οτιδήποτε μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να μείνει έγκυος. Όσοι το έχουν περάσει αυτό, γνωρίζουν καλά την απογοήτευση, τον πόνο και το αίσθημα της απώλειας που νιώθεις κάθε φορά», αποκαλύπτει η Nicole στο περιοδικό Who.

Σήμερα δηλώνει τρισευτυχισμένη με τα υιοθετημένα παιδιά της Bella (19) και Connor (17) από τον γάμο της με τον Tom Cruise και τις βιολογικές κόρες της Sunday (4) και  Faith (2) με τον σύζυγό της, Keith Urban.

"Για χρόνια προσπαθούσα να μείνω έγκυος..η μία αποτυχία ερχόταν μετά την άλλη"

Όταν τελικά έφερε στον κόσμο την μικρή Sunday το 2008, «αυτό ήταν το θαύμα της ζωής μου», αναφέρει. «Είχα πια πιστέψει ότι αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ σε μένα και προσπαθούσα να το αποδεχθώ. Όταν συνέβη, ήταν η πιο γλυκιά έκπληξη». Παρόλο που η Nicole και ο σύζυγός της δεν αποκαλύπτουν ακόμα την ταυτότητα της παρένθετης μητέρας της δεύτερης κόρης τους Faith, η Nicole δεν κρύβει το θαυμασμό της για τη γυναίκα που κυοφόρησε το βιολογικό της παιδί. «Είναι η πιο υπέροχη γυναίκα στον κόσμο, θα την ευγνωμονώ για πάντα».

Όσο δύσκολο κι αν αποδείχθηκε το ταξίδι προς την μητρότητα για τη Nicole, δεν μετανιώνει για τίποτα. «Και τα τέσσερα παιδιά μου είναι τα πιο μεγάλα κατορθώματα της ζωής μου. Θυμάμαι το πρώτο βλέμμα της Bella, όταν την υιοθετήσαμε. Ήταν τόσο δυνατό το συναίσθημα αυτό, σαν πραγματική γέννα».

 

Πηγές: http://blogs.babycenter.com/celebrities/10052012

http://abcnews.go.com/Health/WomensHealth/nicole-kidman-talks-openly-infertility/story?id=12968754

 

          Ιουλία Ανωμερίτου