Δωρεάν κλινικές εξετάσεις μαστού έως τις 15 Ιουνίου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας

Συνεχίζοντας τις καμπάνιες ευαισθητοποίησης του γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» προγραμματίζει και φέτος δεκαήμερο δωρεάν κλινικών εξετάσεων από εξειδικευμένους χειρουργούς (5 έως 15 Ιουνίου), σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.


Ραντεβού για εξετάσεις:

Οι γυναίκες ηλικίας 20 έως 39 ετών, μπορούν να τηλεφωνούν στους Συλλόγους «Άλμα Ζωής», για να κλείνουν το ραντεβού τους για την δωρεάν κλινική εξέταση.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

• Αθήνα 210 8 253 253

• Πάτρα 2610 22 22 74

• Θεσσαλονίκη 2310 28 51 83

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 2 έως τις 7 το απόγευμα, από Χειρουργούς μαστού, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ).

Εάν χρειαστεί κάποια γυναίκα επιπλέον εξέταση, όπως υπερηχογράφημα ή μαστογραφία, θα έχει τη δυνατότητα να την κάνει δωρεάν σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου τονίζεται ότι πρωταρχικός στόχος είναι η ενημέρωση του γενικού γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος διοργανώνει κάθε χρόνο, πέρα από το δεκαήμερο δωρεάν κλινικών εξετάσεων, και τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου Greece Race for the Cure®.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον Αγώνα Greece Race for the Cure® 2011 που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure®, διατίθενται για ένα Πρόγραμμα Ενημέρωσης με σκοπό την πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες, ηλικίας 20 – 39 ετών. Η ενημερωτική καμπάνια θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη και έχει ως βασικό μότο «Είσαι γυναίκα 20 έως 39 ετών; Μην έρθεις μαζί μας!».