8 έξυπνα δωράκια για μέλλουσες μανούλες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Προτάσεις για πρωτοποριακά, χρήσιμα ή αστεία δωράκια για την αγαπημένη σας εγκυούλα.Από την  Ιουλία Ανωμερίτου

 


Πόσες εγκυούλες γνωρίζετε που θα καλωσορίσουν τον πελαργό τη νέα χρονιά; Αν ψάχνετε πρωτότυπες ιδέες δώρων γι’αυτές, ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις του all4mama για δωράκια που θα μείνουν αξέχαστα…

 

1. Το Baby FM Fetal Doppler είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα ανίχνευσης καρδιακού παλμού του εμβρύου από το σπίτι, βασισμένο στην ίδια ακριβώς τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο ιατρικό μηχάνημα. Είναι εύκολο στη χρήση, κατάλληλο από τη δέκατη εβδομάδα μέχρι και το τέλος της εγκυμοσύνης και ιδανικό για τις αγχωμένες μέλλουσες μανούλες, που θέλουν να καθησυχάζονται και να ηρεμούν μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο γιατρό.

8 έξυπνα δωράκια για μέλλουσες μανούλες

2. To BabyPlus Prenatal Education System είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα εκπαίδευσης του εμβρύου, που δένεται στην κοιλιά της μαμάς δύο φορές την ημέρα (μία ώρα το πρωί και μία το βράδυ) και εισάγει το έμβρυο σε ηχητικά ερεθίσματα, όπως ο καρδιακός παλμός της μητέρας, χαλαρωτική μουσική και 16 ακουστικά μαθήματα στην μητρική γλώσσα. Παρόλο που ακόμα αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα τεστ IQ των μωρών στα οποία δοκιμάστηκε, οι μέλλουσες μανούλες αναφέρουν ότι είναι εύκολο στη χρήση και ενδείκνυται για την περίοδο μεταξύ της 18ης και της 32ης εβδομάδας, όπου το έμβρυο έχει πλήρως αναπτύξει την ακουστική του ικανότητα.

8 έξυπνα δωράκια για μέλλουσες μανούλες

 

3. To KickTrak υπόσχεται την ανίχνευση και την καταγραφή κάθε κίνησης του εμβρύου, όπως οι κλωτσιές, τα στριφογυρίσματα και οι κινήσεις των χεριών. Παράλληλα αποθηκεύει τη δραστηριότητά του τις 10 τελευταίες φορές που το χρησιμοποιήσατε. Είναι μικρό και εύχρηστο, χωράει ακόμα και στην τσάντα σας  για να το χρησιμοποιήσετε όποια στιγμή νιώθετε ότι το φασολάκι σας έχει ξυπνήσει…

8 έξυπνα δωράκια για μέλλουσες μανούλες

 

4. Αν πάλι ψάχνετε για πιο μικρά, χαριτωμένα δωράκια, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Μια κούπα στο σχήμα της φουσκωμένης κοιλίτσας είναι ιδανικό δωράκι για τους μέλλοντες γονείς και μένει ως μια γλυκιά ανάμνηση αργότερα. Μπείτε στο www.amazon.com, πληκτρολογήστε maternity mug στην αναζήτηση και αποκτήστε τη.

8 έξυπνα δωράκια για μέλλουσες μανούλες

 

 

5. Για μπλουζάκια με έξυπνες μαμαδοατάκες που θα κάνουν τη μέλλουσα μανούλα να νιώθει ξεχωριστή, ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.firstimemommy.gr/Mommy-and-Daddy/Για-τη-μαμά.html

8 έξυπνα δωράκια για μέλλουσες μανούλες

 

 

6. Μια υπέροχη κορνίζα με την πρώτη φωτογραφία του εμβρύου από το υπερηχογράφημα και την επιγραφή «Έρωτας με την πρώτη ματιά» είναι σίγουρο πως θα κάνει την καρδούλα της μέλλουσας μανούλας να σκιρτήσει και θα αποκτήσει περίοπτη θέση μέσα στο σπίτι της. Μπείτε στο www.amazon.com , πληκτρολογήστε sonogram frame και επιλέξτε αυτή που σας αρέσει.

8 έξυπνα δωράκια για μέλλουσες μανούλες

 

 

7. Επειδή κάθε έγκυος κρύβει ένα παιδί μέσα της, βοηθήστε τη να νιώσει πριγκίπισσα και να γελάσει με την καρδιά της με μια λαμπερή τιάραmother to be” (http://www.ebay.com/itm/Baby-Shower-Party-Mother-MOM-TIARA-NEW-/140572825363?pt=LH_DefaultDomain_0) ή ένα υπέροχο κόσμημα (μπείτε στο www.amazon.com, πληκτρολογήστε mom necklace στην αναζήτηση και επιλέξτε αυτό που της ταιριάζει).

 

8 έξυπνα δωράκια για μέλλουσες μανούλες8 έξυπνα δωράκια για μέλλουσες μανούλες

 

 

8. Τέλος, αν ψάχνετε για ένα γλυκό δωράκι που θα ενθουσιάσει τόσο τη μέλλουσα μανούλα αλλά και το μωράκι στην κοιλίτσα της, προσφέρετέ τους μοναδικά μπισκοτάκια ζαχαρόπαστας στο σχήμα εγκύου γυναίκας, διαθέσιμα στο http://www.cookierama.gr/etiketes-eleytheri-simansi/egkyos!

 

8 έξυπνα δωράκια για μέλλουσες μανούλες