5 διασκεδαστικές ασχολίες με τα παιδιά σου!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Λίγο πριν τον καινούργιο χρόνο βάλε στην ατζέντα σου ακόμη περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σου, ποιοτικό, δημιουργικό αλλά πάνω από όλα διασκεδαστικό!!!

Eμείς βρήκαμε τις πιο αστείες διασκεδαστικές ασχολίες με τα παιδιά ώστε να περνούν και εκείνα ωραία αλλά και εσύ!


  1. Κάντε φάρσες μεταξύ σας!  Το πράγμα γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον όταν οι φάρσες επεκτείνονται  και σε διάφορα μέλη της οικογένειας,  με εσάς αρχηγούς έχοντας δημιουργήσει τη δική σας “συμμορία”! Θα το απολαύσετε όλοι μαζί!
  2. Το καλύτερο παιχνίδι με τα παιδιά είναι το γαργάλημα. Σε όλα τα παιδάκια αρέσει και το αποτέλεσμα είναι να γελάτε μαζί για πολύ ώρα.
  3. Αρχίστε τις γκριμάτσες. Τσαλάκωσε όσο περισσότερο μπορείς το πρόσωπο σου και ζήτα από το παιδί να κάνει το ίδιο. Μπορείτε τις γκριμάτσες σας να τις αποτυπώσετε και σε φωτογραφίες και να τις μοιραστείς με τους φίλους σου.
  4.  Ώρα για ζωγραφική! Πάρτε ένα μεγάλο καβγά και σαν μικροί Πικάσο φτιάξτε ένα έργο τέχνης. Παίξτε με τις μπογιές και πασαλειφτείτε. Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό και όντως μπορεί να φτιάξετε ένα ωραίο πίνακα για να στολίσετε στο δωμάτιο του παιδιού.
  5.  Φτιάξτε ένα τραγουδάκι μαζί. Γράψτε μαζί τους στίχους και συνθέστε τη δική σας μελωδία!!! Μια υπέροχη ιδέα ώστε αυτό το τραγουδάκι να είναι μόνο δικό σας και να αποτελεί στο μυστικό σας.