Δείτε την αντίδραση της μαμάς του Σάκη Τανιμανίδη όταν το βλέπει μπροστά της μετά από 6 μήνες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο αγαπημένος παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης καταγράφει στην κάμερα την αντίδραση της μητέρας του όταν της χτυπάει το κουδούνι και τον βλέπει μπροστά της , χωρίς να το γνωρίζει, μετά από 6 μήνες.

Μάλιστα στο post στο instagram ο παρουσιαστής του Survivor έγραψε το εξής για την σημαντική αξία της οικογένειας :


“Τα τελευταια χρονια ταξιδευω αρκετα...με το Survivor ομως ειναι η πρωτη φορα που λειπω 5 συνεχομενους μηνες μακρια απο το σπιτι μου, την οικογενεια μου! Και μου ελειψαν ολοι πολυ, λιιιιιγο περισσοτερο η μητερα μου!
Γι αυτο της εκανα μια εκπληξη και εμφανιστηκα στην πορτα του σπιτιου λιγες μερες νωριτερα απο οτι περιμενε για να δω την αντιδραση της...ανεκτιμητη!

Οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε καθημερινα διπλα μας τα αγαπημενα μας προσωπα και γι αυτο δεν τους δινουμε την απαραιτητη προσοχη, δεν τους λεμε ποσο συχνα τους αγαπαμε.

Δεν χρειαζεται να αλλαξει κανεις ηπειρο για να καταλαβει την αξια της οικογενειας!"

 

Τα τελευταια χρονια ταξιδευω αρκετα...με το Survivor ομως ειναι η πρωτη φορα που λειπω 5 συνεχομενους μηνες μακρια απο το σπιτι μου, την οικογενεια μου! Και μου ελειψαν ολοι πολυ, λιιιιιγο περισσοτερο η μητερα μου! Γι αυτο της εκανα μια εκπληξη και εμφανιστηκα στην πορτα του σπιτιου λιγες μερες νωριτερα απο οτι περιμενε για να δω την αντιδραση της...ανεκτιμητη! Οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε καθημερινα διπλα μας τα αγαπημενα μας προσωπα και γι αυτο δεν τους δινουμε την απαραιτητη προσοχη, δεν τους λεμε ποσο συχνα τους αγαπαμε. Δεν χρειαζεται να αλλαξει κανεις ηπειρο για να καταλαβει την αξια της οικογενειας! #myMom #surprise #missedthem #sayILOVEUmoreoften

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις