"Γονιός δεν γεννιέμαι..γίνομαι".

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Σεμινάρια για γονείς παιδιών από 5-12 ετών

Η Δρ Ελένη Τζελέπη-Γιαννάτου, σχεδίασε και πραγματοποιεί στο Ινστιτούτο για τις Διαταραχές Επικοινωνίας "λόγος" τα σεμινάρια «Γονιός δεν γεννιέμαι … γίνομαι». Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε γονείς παιδιών ηλικίας 5-12 ετών. Γίνονται σε ολιγάριθμες ομάδεςμε τη μορφή βιωματικών εργαστηρίων προκειμένου να έχουν οι γονείς τη δυνατότητα να μάθουν και να εξασκηθούν σε νέες τεχνικές καθώς και να μοιραστούν εμπειρίες με τους άλλους γονείς.


Τι περιλαμβάνουν τα θέματα που αναπτύσσονται είναι τα εξής :
Επιτυχημένη επικοινωνία με τα παιδιά μας
Πώς ενισχύουμε την αυτοεκτίμηση
Πώς βάζουμε όρια και πώς τα κρατάμε
Σχέσεις μεταξύ αδελφών
Πώς διαχειριζόμαστε τα δύσκολα συναισθήματα.

Τι θα κερδίσετε
Ο ρόλος του γονιού είναι από τους δυσκολότερους ρόλους που αναλαμβάνει κανείς στη ζωή του. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων θα σας βοηθήσει να επικοινωνείτε αποτελεσματικότερα με τα παιδιά σας, να διαχειρίζεστε καλύτερα τις συγκρούσεις, να οριοθετείτε τη συμπεριφορά τους και να βελτιώσετε τις σχέσεις μεταξύ των αδελφών.

Πόσο διαρκεί
Τα σεμινάρια διαρκούν έξι (6) εβδομάδες από 27/4/12 έως 8/6/12. Κάθε σεμινάριο είναι δίωρο και γίνεται την Παρασκευή 5.30 - 7.30 μ.μ.

Πότε γίνεται
Οι ημερομηνίες που πραγματοποιούνται τα σεμινάρια είναι 27 Απριλίου, 4 Μαΐου, 11 Μαΐου, 18 Μαΐου, 25 Μαΐου και 8 Ιουνίου 2012.

Πηγή: www.ygeianews.gr