Κρύα σαλάτα με πέννες «ΗΛΙΣ» για παιδιά !

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Γνωρίστε μας ….

Η «ΗΛΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ» είναι μια αμιγώς Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση. Παράγει παραδοσιακά ζυμαρικά, φυσικής αποξήρανσης, στηριζόμενη στις παραδόσεις του τόπου, αλλά και στη διαρκή αναζήτηση νέων συστατικών και ιδιαίτερων γεύσεων .


Ο τόπος μας, οι πρώτες ύλες, το μεράκι, η αγάπη για δημιουργία και η πολύτιμη εμπειρία δεκαετιών, αποτελούν πολύτιμα εφόδια για την διαρκή βελτίωση των προϊόντων της «ΗΛΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ» .

Όλοι εμείς που ανήκουμε στην οικογένεια της «ΗΛΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ» είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που συμβάλλουν στην υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή της σύγχρονης οικογένειας. Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε διαρκώς, αυθεντικές, αγνές και καθαρές γεύσεις ενώ με συνεχείς επενδύσεις σε υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία, διασφαλίζουμε την – αδιαπραγμάτευτα – άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Σε όλα τα ζυμαρικά της «ΗΛΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ» χρησιμοποιούμε 100% σιμιγδάλι, αυγά, γάλα και αγνές πρώτες ύλες απαλλαγμένες από οποιαδήποτε ουσία συντηρητικού.

Η συνολική προσπάθεια και η πίστη των εργαζομένων στην «ΗΛΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ» της έχουν χαρίσει ήδη τρία διεθνή βραβεία Ανώτερης Γεύσης από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), μέσα από διαδικασία «τυφλής δοκιμής» όπου δοκιμάζονται και αναδεικνύονται τρόφιμα ανώτερης γεύσης και ποιότητας από όλο τον κόσμο.

Κρύα σαλάτα με πέννες «ΗΛΙΣ» για παιδιά

%ce%b5%ce%bb%cf%83%ce%b1-%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b1

Από την σεφ Έλσα Νίκα , Εcexutive Chef (μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος)

Κρύα σαλάτα με πέννες «ΗΛΙΣ» για παιδιά !

Υλικά:

300γρ. Πέννες «ΗΛΙΣ»

150γρ. ψιλοκομμένη πάριζα

½ κόκκινη πιπεριά & ½ κίτρινη πεπεριά κομμένη σε κύβους

1 ντομάτα ψιλοκομμένη

1 κ.γ. ρίγανη

1 κούπα ελιές καλαμών σε ροδέλες

1/3 κούπας ελαιόλαδο

¼ κούπας λευκό ξύδι

2 κ.γ. γιαούρτι στραγγιστό

2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα

100γρ. κασέρι σε κύβους

Αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σουρώνουμε και ρίχνουμε σε ένα βαθύ μπόλ. Προσθέτουμε την πάριζα,την πιπεριά, την ντομάτα, τις ελιές και το κασέρι. Σε ένα ποτήρι αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι και το γιαούρτι και περιχύνουμε τα ζυμαρικά μας. Τέλος πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα και ρίγανη, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε ελαφρά για να αναμειχθούν τα υλικά.

 

«ΗΛΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ»
Θολό Ζαχάρως τ : (0030) 2625 061318
Υποκατάστημα Αθηνών : (0030) 210 2816389
find us @ facebook : ΗΛΙΣ Εργαστήριο Παραδοσιακών Ζυμαρικών

 www.ilispasta.gr