Για τα πρώτα γενέθλια διακοσμούμε το καρεκλάκι φαγητού!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το έχουμε πει και στο παρελθόν και είναι κάτι στο οποίο νομίζουμε πως συμφωνούμε όλοι: τα πρώτα γενέθλια του παιδιού είναι μια ξεχωριστή στιγμή για τους γονείς που θα γιορτάσουν τον πρώτο χρόνο  συμβίωσης με το μικρό τους αγγελούδι.

Και αφού στο πρώτο πάρτι που οργανώνουμε για το παιδί μας θέλουμε να είναι όλα όμορφα και ξεχωριστά, κατά καιρούς παρουσιάζουμε θέματα που σχετίζονται με τα πρώτα γενέθλια. Ένα τέτοιο θέμα είναι και το σημερινό, όπου θα σας δώσουμε μερικές ιδέες για το πώς θα διακοσμήσετε το παιδικό καρεκλακι φαγητου!


Για τα πρώτα γενέθλια διακοσμούμε το καρεκλάκι φαγητού!

 

  • Στο πάρτι που βρήκαμε στο bottlesandburbs.blogspot.gr μας άρεσαν πολύ οι υφασμάτινες κορδέλες που στολίζουν το καρεκλακι φαγητου αλλά και οι φωτογραφίες του μωρού που είναι κολλημένες στον τοίχο και σχηματίζουν τον αριθμό 1.
  • Το μπάνερ που στολίζει το καρεκλάκι του blog.hwtm.com στερεώνεται με μια φουξ κορδέλα στο πίσω μέρος.
  • Στο www.hellobee.com θα βρείτε ένα αναλυτικό tutorial για να φτιάξετε τα σημαιάκια από τσόχα που θα διακοσμήσουν το θρόνο του μικρού σας πρίγκιπα!
  • Πολύ όμορφη κοριτσίστικη διακόσμηση για το καρεκλακι φαγητού από το www.tutugirl.com. Αν θέλετε και εσείς να φτιάξετε μια τουτού για το καρεκλάκι της μπαλαρινούλας σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στην παλαιότερη ανάρτησή μας πως θα φτιαξετε μια τουτου χωρις ραψιμο.
  • Και μια τελευταία πρόταση διακόσμησης, και αυτή από το καταπληκτικό blog.hwtm.com!