Γιάννης Κότσιρας: Για δεύτερη φορά μπαμπάς!

Δημοσιεύθηκε στις

Για δεύτερη φορά έγινε μπαμπάς ο Γιάννης Κότσιρας. Το μωράκι ήρθε στον κόσμο την Πέμπτη και η χαρά του ίδιου όσο και της συζύγου του, Κατερίνας Πέρρου, είναι απερίγραπτη. Και το φύλο του μωρού...αγόρι!

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή στο Πρωινό την Παρασκευή ο Άρης Καβατζίκης. Μάλιστα, την ώρα που η σύζυγος του Γιάννη Κότσιρα έφευγε από το σπίτι για να γεννήσει εκείνος έδινε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης το κινητό του τραγουδιστή χτυπούσε ασταμάτητα, καθώς τον καλούσε η μητέρα του για να τον ενημερώσει ότι η σύζυγός του ετοιμάζεται να γεννήσει.


 

 

Λίγες ώρες αργότερα ο τραγουδιστής δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με το χεράκι του μωρού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: "Καλώς ήρθες λοιπόν κι εσύ αγοράκι μου...".

Γιάννης Κότσιρας: Για δεύτερη φορά μπαμπάς!

 

Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του έχουν ακόμη έναν γιο, τον 2χρονο Νικόλα, και ο δεύτερος γιος ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Η εγκυμοσύνη είχε αποκαλυφθεί το περασμένο καλοκαίρι σε συναυλία του Γιάννη Κότσιρα, όπου η σύζυγός του είχε εμφανιστεί με φουσκωμένη κοιλίτσα.

 

 

 

tags:






tags: