Γέννησε η 47χρονη ηθοποιός Halle Berry

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Γέννησε η 47χρονη ηθοποιός Halle BerryΈνας νέος άντρας υπάρχει από το Σάββατο στη ζωή της Halle Berry... Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός της χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η 47χρονη σταρ έχει ήδη ένα παιδί, την 5 ετών Nahla, με τον πρώην σύντροφό της Gabriel Aubry, ενώ είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος ηθοποιός και αρραβωνιαστικός της, Olivier Martinez, γίνεται πατέρας.


Η Berry και ο Martinez γνωρίστηκαν το 2010 στο Παρίσι, στα γυρίσματα του θρίλερ "Dark Tide" και παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούλιο, στη Γαλλία.

Το ζευγάρι έχει εκφράσει την πρόθεσή του να μετακομίσει στη Γαλλία για να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή από τους παπαράτσι, καθώς εκεί οι νόμοι είναι πολλοί πιο αυστηροί από εκείνους στις ΗΠΑ.

Εξάλλου, η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας όχι μόνο για τις υποκριτικές της ικανότητες αλλά και για τον "πόλεμο" που έχει κηρύξει στους παπαράτσι. Τον Ιούνιο εμφανίστηκε ενώπιον του νομοθετικού σώματος της Καλιφόρνιας για να καταθέσει υπέρ του νομοσχεδίου που σκοπεύει να βάλει όρια στο "κυνήγι" των παιδιών διασημοτήτων από τους παπαράτσι.

 

nooz.gr