"Αποχαιρέτησαν" το αγγελούδι τους ντυμένοι καρτούν

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

 

Τα αγαπημένα του καρτούν τον συντρόφευσαν μέχρι την τελευταία του κατοικία.


Συγκλονίζει η ιστορία του μικρού Bailey Massey που σε ηλικία 9 μηνών πέθανε από μια σπάνια ασθένεια στο συκώτι, μετά από τρεις αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις. Όλον τον καιρό που έδινε μάχη για τη ζωή το μόνο πράγμα που τον έκανε να γελάει είναι τα αγαπημένα του καρτούν. Ο Mickey, η Minnie Mouse, ο Fireman Sam, ο Bob the Builder, ο Donald και η Daisy Duck.

Όταν άφησε την τελευταία του πνοή, η οικογένεια του φόρεσε εις μνήμην του στολές των αγαπημένων του καρτούν και περπατώντας πίσω από τη νεκροφόρα ξεκίνησαν από το σπίτι και κατέληξαν στην τοπική εκκλησία.

O παππούς του Ian Taylor, κατά την νεκρώσιμη πομπή φορούσε την στολή του Μickey Mouse ενώ οι θείοι του ντύθηκαν Bob the Builder και Fireman Sam αντίστοιχα.

Οι οικογενειακοί φίλοι Jeanette Otterwell και Marie Chamberlain φόρεσαν τα κουστούμια του Donald Duck και της Daisy Duck.

Η ασθένεια του μικρού Bailey στο συκώτι διαγνώστηκε όταν ήταν επτά εβδομάδων και μετά από αρκετές εβδομάδες στα νοσοκομεία οι γιατροί είπαν στους γονείς του πως χρειάζεται μόσχευμα. Ο μικρός έκανε τρεις μεταμοσχεύσεις οι οποίες δεν πέτυχαν.

ΠΗΓΗ : www.newsbeast.gr