Αιθέρια έλαια: Χρησιμοποιείστε τα στην καθημερινότητά σας!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τα  αιθέρια ελαία είναι πτητικές ουσίες που προέρχονται από τα φυτά και μετά από την διεργασία της απόσταξης. έχουν πολύ έντονη και χαρακτηριστική μυρωδιά και γιαυτο έχουν συνήθως το όνομα του φυτού από το οποίο προέρχονται.

Τολμήστε να τα χρησιμοποιήστε  με όποιο τρόπο μπορείτε στην καθημερινότητα σας, είναι πραγματικά θαυματουργά αρκεί να χρησιμοποιηθούν σωστά γιατί είναι ιδιαίτερα μικρομοριακα και μετά τη χρήση τους στο σώμα η το πρόσωπο μπορούν να ανιχνευτούν ακόμα και στο αίμα γιαυτο είναι και τόσο αποτελεσματικά.


Αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια για ενυδάτωση προσώπου και σώματος γιατί η ηλιοφάνεια δεν είναι τόσο έντονη.

Κάποια αιθέρια έλαια μπορείτε να τα βάλετε στο σαμπουάν σας για να βοηθήσετε το τριχωτό της κεφαλης.

Έχουν άπειρες δυνατότητες και αν δεν έχετε αλλεργίες μπορείτε να τα κάνετε τον πιο δυνατό σας σύμμαχο.

Τα αιθερια ελαια επισης προσοχη απαγορευονται κατά τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.

Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους και θα με θυμηθείτε.

Σε μια απλή κρέμα σώματος βάλτε 5 σταγόνες κυπαρίσσι,3 σταγόνες δεντρολιβανο,2 σταγόνες λεβάντα και 6 σταγόνες άρκευθο σε 200γρ,καντε μασάζ με κυκλικές πίεσης με φορά προς την καρδιά και θα δείτε διαφορά στην κυτταρίτιδα.. δεν θα το πιστεύετε.

Αν έχετε μεγάλη υπερένταση κάντε ένα μπάνιο και σε 100γρ αμυγδαλέλαιο βαλτε 6 σταγόνες λεβάντα 4 σταγόνες άρκευθο και 6 σταγόνες πορτοκάλι απλωστετο στο σώμα σας και ξαπλώστε.. έχει την ίδια δράση σε χαλάρωση με την βαλεριάνα!!!!

Με την συνεργασία της Χριστίνας Σαράντη - Αισθητικός,  info@tipstotoes.grhttp://www.tipstotoes.gr/