Έγινε πατέρας ο Κωνσταντίνος Καζάκος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια τους

Έγινε πατέρας ο Κωνσταντίνος Καζάκος


Από τις ώρες αγωνίας στο μαιευτήριο, στην απόλυτη ευτυχία. Έπειτα από περιπέτεια που κράτησε περισσότερο από ένα μήνα, η Ιωάννα Μαρτζούκου και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Καζάκος, έφυγαν χτες από το μαιευτήριο με τεράστια χαμόγελα, αφού κρατούσαν αγκαλιά και το νέο μέλος της οικογένειας τους, τον Ιάσονα.

Όπως δήλωσε ο γιατρός της Ιωάννας στην Espresso, Σ. Λουκάς, η σύζυγος του Κ. Καζάκου είχε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και κάθε δεκαπέντε μέρες βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Πριν από ένα μήνα λοιπόν και ενώ η Ιωάννα βρισκόταν και πάλι στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκριναν αναγκαίο ότι έπρεπε να της πάρουν το μωρό με καισαρική τομή, αφού υπήρχε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Έτσι κι έγινε. Η Ιωάννα Μαρτζούκου γέννησε και το μωρό μπήκε αμέσως στην Μονάδα Προώρων.

«Το παιδί έμεινε ορισμένο χρόνο στη Μονάδα Προώρων γιατί είχε πολύ χαμηλό βάρος. Είχε άριστη ανταπόκριση, πήρε το βάρος που έπρεπε και χθες το μεσημέρι πήρε εξιτήριο. Η Ιωάννα έδειξε αξιοθαύμαστη υπομονή, άντεξε όλη αυτή την ταλαιπωρία και την κατάλληλη στιγμή πήραμε το μωρό. Αισθάνομαι ευτυχής για την Ιωάννα γιατί ήταν μια ειδική περίπτωση. Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Κάθε δεκαπέντε μέρες έμπαινε στο νοσοκομείο. Την παρακολουθούσαμε με ιατρική αγωγή», δήλωσε ο γιατρός της.

Μαμά και μπαμπάς είναι πανευτυχείς και ανακουφισμένοι που ο μικρός έδωσε μια μεγάλη μάχη και βγήκε νικητής.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Είμαι τρελαμένη από τη χαρά μου. Είναι ίδιος ο πατέρας του», δήλωσε η σύζυγος του Κ. Καζάκου.